Full rulle

Date: 2012-04-10 Time: 19:14:51 \ Category: Allmänt

Yes! Idag har jag hållt igång för fullt! Först besök hos BM, sen hem och lagade mat som vi åt, sen
Åkte vi och handlade på maxi och efter det satte jag igång och bakade. Sambon va sugen på Cheesecake, så det blidde det. Och även muffins med krossad daim i:) smarrigt värre! Så nu när ryggen är på väg att gå av och sammandragningarna är jobbiga så hoppar jag i badet. Skulle nog kunna somna stående annars.

Ja hos BM gick allt bra. Magen växer än (!!) hade nu i v 39 (38+1) ett sf mått på 37. Men följer normalkurvan så inget att oroa sig för. Så det är de två stadiga cm varje gång. Hade gått upp lite till med:( lär väl inte sluta än heller. Ja ja, inte så farligt som kanske för vissa andra.
Bebisen verkade må bra iaf, hjärtat slog fint där inne. Nästa gång är det 19/4 jag ska dit, nästa fredag alltså. Hoppas innerligt att inte behöva den tiden då BF är söndagen där samma helg 22/4:) men sån tur har vi nog icke!
Det magiska datumet! Undra om det
Kommer bli det som gäller eller innan eller efter. Tror mer på efter. Den kanske gör som Alvin, dyker upp precis innan månaden tar slut:) vem vet?!? Spännande är det! Och förväntansfullt.
Som jag sagt innan, det är med skräckblandad förtjusning jag ser fram emot vad som komma skall:)

Annars så blir nog veckan lugn fram tills på fredag. Då kommer inte vem som helst hit. Utan! Puppornas puppa! Min puppa! Agge hit:) jippie! Hon ska hålla mig sällskap när orre jobbar natt, ska bli så kul att umgås med henne igen:) å vad jag längtar <3 hoppas bebis vill komma och träffa Agge med:) hade ju varit helt perfekt!

Nä nu får det nog
Va slut-badat för denna gång, älsklingen och jag ska göra varma baguetter och mysa i soffan:)
Adjöss små möss;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Personlig text om dig själv...