Lång-promenad

Date: 2012-06-29 Time: 22:56:47 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Ja verkligen! EN MIL! WOOHOO!! Så duktiga va jag och Johanna idag! Vi gick en mil med våra grabbar:) Stannade lite snabbt för Wilmer behövde lite upp-tankning och sen tog vi en välförtjänt glass-paus också:) Den pausen tog vi nere vid hamnen. Ville sov hela tiden:) Vagnen är rena rama sömnpillret för min kille. Tiden går så fort också när man är ute och går så och pratar massa. Super-nice och vi gillar´t :)
 
Johannas socker-söta kille, Wilmer
 
Ringde BVC idag med angående Villes kräkningar. Hon tyckte vi skulle prova en annan ersättning som heter lemolac istället för nan. Valde dock att inte köpa den idag, för vi provade med att mata honom ur endast Dr Brown flaskan och han kräktes faktiskt inte lika mkt som de andra dagarna. Så ska prova imorgon med bara med den flaskan, men måste sticka iväg och köpa någon mer. Väl värt pengarna om de funkar liksom. Tror liksom han tappar greppet ibland med mam-flaskorna och då får han i sig en väldans massa luft. Och det gör ju inte saken bättre direkt.
Sen sa hon att jag kunde exprimentera lite fritt för att se om jag hittar ett sätt som passar Ville bäst. Och sen ska vi utvärdera.
Det kunde även vara magmunnen som inte sluter helt tätt och då kräks dom ganska mkt.
 
Min lille kräk-man <3
 
Nu ikväll mumsade vi på tacos:) Blivit lite för ofta den senaste tiden men det är mitt fel, jag har varit inne i en tacos-fas där jag verkligen varit sugen på det. Och taco-paj. Bör tillägga att min sambo är nu rätt trött på de maträtterna ;) haha!
Tomas kom på besök i afton också, även han åt lite tacos:) Sen lekte han med Ville, vilket uppskattades för Ville log glatt tillbaka och pratade lite med honom också. Och kräktes lite på honom med;)
Farbror Tomas och  Ville
 
Imorgon tänkte jag åka upp till Hälla, inte kommit iväg dit än. Ska handla bodys åt Fredrika, nappflaska åt Ville och ev en "gubbhatt" åt Ville och Alvin, om de finns kvar på HM.
Sen har vi väl inga större planer. Blir en lugn och skön helg, Om vädret tillåter imorgon kanske jag tar en promenad med.
 
Min lille plutt drömde hemska drömmar innan, han gnydde och hela munnen blev ledsen på honom när han sov. Sen när han vaknade så började han gall-skrika stackarn. Stora tårar bara rullade ner för kinderna och han va riktigt tröstlös ett tag. Så synd om honom. Men efter en stund så lugnade han ner sig och det gick då mata honom. Sen tuppade han av i ren utmattning. Usch tycker så synd om honom när det blir så ibland. Säkert ont i magen. Inte alltid lätt att vara liten <3
 
Kärlek <3
 
Sakta men säkert börjar nu kroppen återställa sig till hur den va innan jag blev gravid. Ja, inte utseendemässigt men den börjar "komma igång". Har ju tyvärr fått sluta amma eftersom Ville inte längre va intresserad av den varan. Vilket betyder att Tant Röd nu kommit på besök för första gången på ett år typ. Och hon anser nog att "här ska vi minsann ta igen för all missad tid"
Usch!
Den har man inte saknat kan jag säga!
Utseendemässigt vet jag inte riktigt när den kommer bli sig lik, om den blir sig lik igen.
Hoppas på att denna slappa tant-huden på magen ska börja dra ihop sig snart igen. Har några få envisa kilon kvar. Inte många, typ 2-3 sen är jag nere på samma vikt som innan. Men vill bli av med hänget på magen med. Antar att man får försöka träna bort det på något sätt.
Vi kör på med promenader ialla fall. Förenar nytta med nöje :)
 
Nu ska jag nog ta och försöka sova, hade en jobbig natt/morgon natten till idag. Låg vaken mellan 03,30-05,30 och gick sen upp 06,45. Tungt.
Hoppas på bättre natt inatt och att man kan sova lite bättre med.
 
Min andra prins <3

Kräkningar och semesterplaner

Date: 2012-06-28 Time: 21:29:03 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
En vecka sen jag uppdaterade nu..inte riktigt haft tid, sen så funkar inte appen på min mobil, trots att jag laddat ner den flera ggr och provat. störande!

Va på BVC för en vecka sen med prinsen:) han hade skjutit iväg på längden:) vuxit 3,5 cm på två veckor! Så då visade siffrorna följande: 60,5cm lång och 6065gr liten:) Mammas bebis :) Han följer sin kurva så fint så och det är huvudsaken!
Men den senaste veckan har han börjat kräkas så otroligt mkt! Kaskader är det verkligen! Fattar inte varför! Kan inte ge honom mindre mat heller för då blir han ju inte mätt. Och han rapar varje gång med. Orre ska ringa BVC imorgon och fråga om detta verkligen är normalt. Självklart vet jag att bebisar kräks. Men Ville kräks verkligen svinmkt! Det är så man reagerar iallafall. Stackarn luktar kräk mest hela tiden. Så tråkigt med, får hålla på att byta kläder på honom stup i ett. Men tur att vi köpt tvättmaskin nu då;)

Midsommarafton firade vi med Tiina och Tomas ute i stugan i bubbarsbo. Det va väldigt lugnt men trevligt. Solen sken hela dagen och kvällen så myggen höll sig borta! Fast några envisa djävlar lyckades sticka mig på fötterna. Hata! Kliade så jag höll på att förlora förståndet!

Medans jag har det i minnet så skickar jag stora gratulationskramar till Benny & Emelie & Jack, de fick sin lilla prinsessa häromdagen, Nellie <3

Annars? Jo jag ska ner till Limmared snart igen:) Blir att tillbringa en vecka där nere under semestern. Åker ner nästa lördag för Alvin ska döpas på söndagen. Fixat stiliga kläder åt Ville med. En beige linne-kostym (byxor och tillhörande väst). Min prins kommer bli så stilig:)
Vi ska även åka ner till gekås och shoppa en dag! UNDERBART!
Skrev en lista häromdagen över det jag behöver handla:)
Sen ska vi åka en dag till GBG till Agge och Fredrik, hälsa på dom:) Dom kommer ju hit nästa vecka men eftersom jag åker en dag tidigare än planerat så får jag kompensera Agge det genom att åka till henne en dag istället:)
Sen ska vi till Liseberg också med min syster och hennes familj. Så tiden kommer nog springa iväg där nere. Plus att jag ska försöka hinna med att träffa alla mina fina vänner som jag har där nere.
Vi kommer nog att bo hos Fredrika och Bengan, Orre ville väl helst det då dom har internet och han kanske har lite mer att prata med dom om än mormor och morfar;) Men vi får väl se.

I onsdag va jag, Ville, Johanna och Wilmer ute och promenerade, Vi gick 9,6 km! Wooho! Bra jobbat till oss:)
Imorgon är det dags igen för ytterligare en rejäl vända och massa trevligt prat:)
ska även på eftermiddagen åka en sväng till hälla. Lovade Fredrika kolla efter bodys och mössa till Alvin.

Idag va vi nere en sväng på cityfestivalen, mest för att se på marknaden..blir ingen utgång iår. Har ingen större lust. Kommer va så packat med folk med att man kommer väl inte kunna röra sig heller. Det va det förra året.

Igår tittade jag och Orre på film för första gången sen Ville föddes:) Efter han somnat för natten så satte vi på Wrath of The Titans. Den va bra:) Och vilken konstig känsla att sitta bara vi och titta på film..haha! Utan att någon liten sötnos ligger jämte och pockar på uppmärksamhet. Det va riktigt mysigt:) Så ikväll blir det jordgubbar och glass tillsammans framför tvn. Ville har somnat så nu ska mamma och pappa mysa framför tvn:)

 
JULAFTON 2011 <3

Idag ryker skatbo´t!

Date: 2012-06-21 Time: 07:45:50 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Ja tack och lov! Ska ner på stan sen efter vi varit på BVC och då ska denna morsan klippa sig! Inte en dag försent!
Schletna risbuske till skatbo som sitter på mitt huvud! åh va skönt det ska bli:) Sen hoppas jag att hitta en fin midsommar-klänning. Men det får vi väl se.
Faster följer med och tar hand om Ville under tiden. För pappa har jobbat natt så han behöver få sova.
Just nu sover min killar:) Ville somnade om efter han fått mat vid 06,30 och pappa kom och la sig då efter kommit hem från jobbet. Så jag har tassat omkring här själv:) Kunnat äta frukost i lugn och ro, kleta på lite smink (så man ser något sådär vaken ut) och klä på mig och packa Villes saker:) Inte illa att få göra det i lugn och ro på morgonen;)
Nog för att det inte är så besvärligt annars men det är alltid lite lättare när Ville sover.

Idag är det strålande sol, klarblå himmel och inte ett moln så långt ögat kan nå:) Det blir varmt! Så snyggingen Ville ska få ha MUMIN-linne och shorts på sig:) Oj oj oj vilken hjärtekrossare;)
Slänger upp bild vid senare uppdatering.

Nu ska jag dricka lite kaffe med och vänta på att min son ska vakna.

Älskade unge

Date: 2012-06-20 Time: 12:13:54 \ Category: Allmänt \ Comments: 0


<3
Jag såg själva livet i dig när du kom
Jag såg hela himlen bakom
Du var allt som mirakel betytt
Och jag kände hur jag föddes på nytt

I rummet omkring oss stod änglarna tätt
De log emot oss på sitt himmelska sätt
Skyddade sin gåva till mig
Och jag tackar Gud för att han sänt dig

Du är Prins av lycka
Prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte först, inte störst, men väldigt speciell
Jag är så glad att du finns
min älskade lilla prins

Jag önskar du får precis det du vill
Jag önskar dig världen och himlen därtill
Vet att livet väntar på dig
Och att jag alltid ska finnas för dig

Du är Prins av lycka
Prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte först, inte störst, men väldigt speciell
Jag är så glad att du finns
min älskade lilla prins

Vinden viskar ömt ditt namn
och viskar kom och lek
Full av skratt, mitt hjärtas skratt
och stora kärlek

Du är Prins av lycka
Prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte först, inte störst, men väldigt speciell
Jag är så glad att du finns
min älskade lilla prins

<3

image description


Äntligen!

Date: 2012-06-19 Time: 14:04:30 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Har jag fått min tvättmaskin:) total lycka! Haha:)
Så sjukt mkt tvätt man gör åt när man har ett barn. Inte konstigt med tanke på hur mkt han kräks och nu för tiden dregglar med:) kan bli två-tre ombyten per dag beroende på materialet som hamnar på dom;)
Så nu har jag invigt min nya tvättmaskin. Den funkar fin-fint!
Va iväg till Ikea idag en snabbis och handlade dusch-draperi, badrumsmatta och lite små handdukar. Så tillsammans med tvättmaskinen i vårt LILLA badrum så är det trångt nu:) men så fint det blir. Ska slänga upp bild sen när vi fått klart det.
Vi va även på visning idag, för ett superfint radhus. I skultuna, men det blir inget av för oss ändå. Men det va fint och mysigt:)

Igår så började dagen med promenad med Johanna och hennes Wilmer. Alltid lika trevligt:) 8 km knatade vi på:) inte illa!
Efter det skulle jag till BM på återbesök efter förlossningen, eller besiktning som ja kallar det;) jag gick igenom, inget körförbud här inte;)
Valde att började med cerazette igen som preventivmedel. Har funkar bra på mig i ett par år. Dessutom är det lätt att sluta med dom när man vill ha bebis nr 2:) för det vill jag:)

Sen efter det besöket va det återträff för föräldragruppen, med barn nu då:) men vi blev inte så många som kom. Jag och ett par till bara.

Annars inte så mkt nytt här. ville har skrikigt hysteriskt de igår kväll och idag. Igår höll han igång i närmre en timme oavbrutet och gallskrek stackarn! Tror det va ont i magen för han inte bajsat.
Idag va han hungrig när han fick en skrik-attack. Kan tro att någon sticker kniven i honom ju. Lilla älsklingen, är så synd om honom då. Stora tårar rullar ner för kinderna med:( plutten.

Förresten, jag fuskade igår. La ville jämte oss i sängen:) oj oj oj så gott mamma sov då:) jag har nog separationsångest;) han är ju liksom hela 30-40 cm bort från mig när han ligger i sin säng;) haha! Nä men det blev så sent igår så därför fick han sova hos oss. Inatt är det tillbaka i sin egna säng igen. (trots att jag mer än gärna har honom hos mig)

Nu ska jag tvätta lite till:)


Utvärdering

Date: 2012-06-17 Time: 21:46:42 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Ja ja skulle ju uppdatera om hur natten gått. Och den gick bara bra:) Ville somnade 22.30 och vaknade första gången 03.30 och fick mat. Sen somnade han om och vaknade igen vid 07.30. Enda skillnaden va att han somnade en timma senare än vanligt. Annars ingen skillnad alls. Men jag där emot har inte sovit bra! Hade oerhört svårt att somna igår och sen vaknade jag flera gånger och kunde knappt somna om efter att ha matat honom första gången. Ovant att inte ha min bebis hos mig:) haha!

Idag har Ville tillbringat ett par timmar hos sin faster för vi har stooooor-städat hemmet! Enklast att göra det utan avbrott så då fick han va där ett tag. Det hade gått så bra så:) och hemmet är skinande rent:) så skönt att ha det gjort. Behövs ibland en sån där rejäl röjar-dag. Va ju väder för det med! Usch! Vilket skit väder det har varit!
Satte upp ramar med kort på vår älskling med <3 blev så fint så!

Men imorgon blir det bättre:) gött!
Är dags för "besiktning" imorgon med hos BM. Spännande och se om man klarar sig utan ombesiktning;) och efter det är det återträff med föräldragruppen.

Har även bestämt idag att vi ska döpa Ville i Limmared:) i södra åsarps kyrka.
Så ska ringa till prästen snarast och höra när han har tid.


Utflykt

Date: 2012-06-16 Time: 21:09:22 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Idag har vi varit i eskilstuna på tuna park och kollat in shopping:) sambon köpte sig lite kläder och vi köpte även lite till Alvin, Fredrikas pajk:) ska skicka ner det på måndag. Ville va vaken och gjorde lite små protester när vi va där, han ville inte ligga i sin vagn utan skulle vara med och se. Tokiga barn;)

Ikväll inleds projekt "sova i egen säng". Kommer nog inte bli den mest utvilade natten är jag rädd för men det måste göras. Uppdaterar imorgon hur det har gått.

To be continued......


Egen-tid - lyxigt, skönt och ovant.

Date: 2012-06-14 Time: 21:20:40 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Jopp! Serru! Idag har jag varit nere på stan, alldeles ensam! Åkte ner när Orre kommit från jobbet, skulle shoppa lite åt mig själv och bara njuta av att vara ensam en liten stund:) för det behövs faktiskt ibland, att få vara för sig själv, bara en liten stund.
Men det va ovant, nästan lite stressande faktiskt.
Eller mest jag som stressade upp mig. Va orolig om Ville va skrikig här hemma, det är nämligen första gången jag lämnar fortet lite längre tid och pappa och Ville är själva. Nu va jag ju iofs bara borta i två timmar men ändå. Tog väl typ en halv timma innan jag skickade första smset hem och kollade läget:) haha! Knäpp! Efter 1,5 timme ringde jag. Och mkt riktigt, allt gick kanon-fint:) inga som helst problem. Farsan fixar steken;)
Hade ju tänkt handla lite och göra lite fynd på rean:) men det blev inga fynd till mig själv utan till Ville främst, som vanligt:) jo en tröja köpte jag till mig.

Annars har det varit en väldigt lugn dag.
Försöker glesa ut Villes måltider så han äter mer mängd mat fast inte så ofta. Tycker varannan timme är lite tätt. Så nu har jag ökat mängden mat och han får var tredje timme och det har faktiskt gått riktigt bra:) skönt!
Natten till idag sov han mellan 21-05 underbart:) sen somnade han om och sov till 08.10:) gött att det äntligen börjar ställa in sig på honom.

Det va allt för idag. Herrå!


UNDERBARA SOL!

Date: 2012-06-13 Time: 18:58:38 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Vilken underbar dag det har varit:) Strålande sol hela dagen!
Vi har precis kommit in efter en kvälls-promenad, så mysigt så :) va väl ingen "förbrännar-promenad" direkt då vi käka glass samtidigt lilla familjen <3

Idag har Johanna, Wilmer, Mia, Liam, Jag och Ville varit ute och promenerat tillsammans. Mkt trevligt:) Massa bebis-prat och förlossnings-prat:) Vi gick en bra runda. 7 km visade telefonen när vi va klara! Inte illa.

Villes humör har inte varit på topp idag. Hysteriska skrik x flera idag. Så fort han blir trött så blir han så förskräckligt arg och skriker så tårarna sprutar och tappar andan. Och han har en röstkapacitet som är inte av denna värld!
Han har dessutom börjat krångla mkt mer när man ska mata honom. Förstår inte vad det är. Men grabben är väldigt ivrig med och det kan väl inte gå fort nog antar jag.
har fått bära mkt på honom idag och det är inte så lätt hela tiden då det blir tungt. Fredrika ska skicka upp bärselen som hon har hemma, den kan underlätta lite iaf. Så man får armarna fria.

Mammas lilla plutt <3



Han är så otroligt söt att jag smälter lite varje gång han ler <3

Lite av varje

Date: 2012-06-12 Time: 21:46:19 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Det verkar krångla när det kommer till att ladda upp bilder här, ibland går det inte och ibland går det men massa konstig text kommer med i inlägget. Störande!!

Annars?

De senaste dagarna har vi varit ute på promenader:) i måndags va det tillsammans med Johanna och Wilmer och idag va jag och Ville ute en sväng med. Han sover som en stock i vagnen:) härligt. Vagn + frisk luft = sömnpiller:)
Imorgon ska vi ut och vandra igen:) då ska en till tjej och hennes lille kille också följa med:) vi träffades alla under föräldra-utbildningen. Ska bli mkt trevligt:)

Min son är en dreggel-maskin! Herregud vad det rinner ur munnen på honom ibland. Fattar inte var allt kommer ifrån, som en kran någon vridit på. Sen ibland gör han ljud med dregglet när det kommer ut. Haha! Skit konstig:)

Tidigare ikväll fick han ett hysteriskt anfall. Skrek som en stucken gris verkligen! Bar på honom en stund men till slut bad ja Orre ta över för grabben är så tung att bära på! Oj oj! Han är min lille bebis, men när han ligger på armen så är han inte fjäder-lätt direkt;)
Men efter ett tag när inte Orre får tyst på honom vill jag ta över igen, tycker synd om plutten som är så ledsen. Men de får jag icke göra:) ta över alltså.
Har tyvärr väldigt svårt att släppa greppet om Ville. Jag vill absolut att hans pappa ska ta hand om honom precis lika mkt som jag gör. Och att jag ska kunna åka hemifrån och de ska klara sig bra ändå.
Men min hjärna har lite svårt att ta ett steg tillbaka och bara backa. Låta Orre lösa det själv.
Men ja vill liksom inte att hans tålamod ska tryta och han ska bli irriterad när Ville skriker så. Tokigt jag vet, men då tar man över och gör det själv.
Men inte idag, jag satt ner och tittade på. Trots att jag sa tre ggr att jag kan ta honom. Man har svårt att släppa kontrollen.
Men självklart fixade pappa detta galant! :) Ville fick skrika lite, vilket inte skadar honom heller. Och till slut lugna han sig och somnade.
Tror inte jag är ensam om att tänka så här. Är väl en del av mamma-tänket så att säga. Eller har jag helt och hållet fel? Är mina tankar uppåt väggarna?

Nu sover mina två älsklingar gott jämte varann i sängen:)

Framåt helgen ska vi inleda "projekt-sova-i-egen-säng", det kommer bli spännande:) NOT! Blir nog sömnlöst i början. Men iom att jag inte ammar längre ( han slutade ta bröstet bara) så finns ingen riktig anledning att ha honom i sängen hos sig längre. Innan va det ju smidigast eftersom jag ammade honom varannan timme då han vaknade. Nu sover han mkt bättre! 5 timmar mins första gången och sen efter matning ytterligare 3. Underbart:)
Så då vill vi nu att han ska sova i sin egna säng. Måste börja vänja honom nu, annars får vi det inte lätt.

Idag skulle jag varit på återbesök med hos BM. Gjort mil besiktning. Och sett om jag gick igenom utan anmärkningar eller om det blev körförbud på mig;) haha:)
Men BM va sjuk så de ringde igår och
Bokade om tiden till nästa måndag. Så vi får väl se då vad domen blir:)


Bilder från helgen

Date: 2012-06-12 Time: 21:21:46 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206414413.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206414437.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206414458.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206414471.jpg" class="image">


Illamående, huvudvärk och zombie

Date: 2012-06-10 Time: 21:18:26 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Ja denna konstanta huvudvärken gör mig tokig! Varje dag sen Ville kom har jag mer eller mindre haft huvudvärk. Tröttsamt!
Även brottats med ett sjukt illamående sen igår kväll/natt. Trodde på fullaste allvar jag skulle få gå upp och kräkas inatt. Kunde inte somna pga det trots att jag va sjukt trött. Kommer fortfarande stunder då jag känner av det. Usch!
Vilket också resulterade i att man sovit som en kratta. Och jag känner mig som en zombie. För jag sov inte mkt natten till igår heller, Ville vaknade väldigt tidigt med.
Inatt vaknade han fler ggr än vanligt, tror han kände på sig att vi inte va hemma. Då sover han sämre. Hoppas på bättre sömn för oss båda inatt.

Vi åkte till bubbarsbo igår, för att umgås med Tiina och Tomas, som redan va där. Vi och alla miljarder med mygg hade väldigt trevligt:) grillade och umgicks:) Ville låg i sin vagn och sov som en stock med, han sover som bäst utomhus. Tack och lov för insektsnät!
Tomas och Orre va ute och fiskade med, dom fångade abborre och gädda som de tillagade på kvällen.

Blev faktiskt en liten öl med till maten:) mums! Men med den ölen så gör det förbannade röksuget sig påmint! Så otroligt störande! Kommer bli ett evigt kämpande med det där!
Får väl se om man kommer falla för frestelsen någon gång när man är ute eller nått. Hoppas inte!
Har ju ändå varit rökfri 8 månader nu.

Ville har hittat sina händer med:) dom är med hela tiden. Och ofta i vägen, speciellt när man ska mata honom;) haha! Försök få plats i munnen med en flaska när det redan är två händer i vägen:) haha! Söt-nöt!

Imorgon blir prinsen 7 (!!) veckor! Redan! Oj oj! Va fort det går! Hoppas sommaren dyker upp snart med.

Nä, nu tar jag min familj och kryper ner i sängen och tittar tv:)

God natt gott folk!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143147.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143147.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143181.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143181.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143217.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143217.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143229.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143229.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143430.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143458.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_206143498.jpg" class="image">


Steker fläsk!

Date: 2012-06-08 Time: 10:19:22 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Strålande sol denna underbara fredag:) och jag sitter och solar min stek-heta mamma-kropp! Mmm, ser ut som en riktig baywatch-brud!
Eller inte;) Hahaha! Så långt därifrån man kan komma:)
Det va mest ljug i den meningen:) det enda Sanna va det om solen:)
Plutten ligger här i skuggan och sover gott med, hoppas det inte är för varmt för honom bara. Har ju tendenser till att klä på honom liiiiite för mkt:)

Ville och pappa va ute och gick en sväng här på morgonen, så mamma fick lite tid för sig själv:) plus att ville skulle ändå sova och han sover så gott i sin vagn, så va mest därför faktiskt,

Idag tänkte vi våga oss ut till erikslund, har på känn att det kanske inte är så förskräckligt mkt folk då det är student i stan. De flesta firar nog det istället. Hoppas det iaf! För jag gillar inte att va ute i erikslund annars, så sjukt mkt folk JÄMT! Kaos där ute!
Ska inhandla ett babygym till plutten och kanske nått klädesplagg. Jag har presentkort att utnyttja:) som jag fick på min födelsedag av agge och fredrik. Oc ett av Tiina med:)
Så det är hittills vad vi har planerat för denna fredagen. Vad resten av helgen har att erbjuda återstår att se:) tvätt imorgon, men det är inte nått vidare spännande direkt:)


ZzzzzZzzzZzz

Date: 2012-06-07 Time: 21:58:29 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Snark! Jag är trött, Ville väckte mig tidigt imorse och han är envis ikväll och vill inte somna. Utan ligger och tittar och dregglar:) haha, tokiga barn:)

Vi va hos BVC idag, prinsen väger nu 5815gr och är 57 cm lång <3 min sötnos:) han växer så det knakar!

Imorgon ska vi nog köpa ett babygym till prinsen, så han kan ligga och titta runt lite:)

Förresten hur i hela friden slutade inte greys igår då??? Aaaahh!! Lexie dog:( usch så hemskt! Så ska man vänta ända tills i höst innan man får veta hur det gått för de andra och vad som händer! Skit med! Satt och grina redan efter första kvarten...haha! Lite blödig ja! Skyller på amnings-hormoner;)

Nu har plutten somnat, så då kryper jag ner mer. Imorgon väntar promenad och handling:)

Natti natti


Du gamla Du fria!

Date: 2012-06-06 Time: 15:26:01 \ Category: Allmänt \ Comments: 1

Svenska nationaldagen idag:) och vi har varit på kalas, för Simon som fyller 20 imorgon.
Han fick en flaska Fischer mans friend och en presentkort på bolaget av oss:) så han kan handla själv :)

Min Ville vände sig från rygg till mage igår! Duktiga kille:) bara 6 veckor gammal! Jag har vittnet till det med. Efter han gjort det två ggr så ringde jag Johanna via FaceTime och visade henne, då gjorde han det igen :)
Men vid ett försök att visa sin pappa idag på morgonen så vägrade han...typiskt:) haha! Envisa barn:)
Har lånat en systemkamera nu med, så vi kan ta fina bilder på prinsen! Och framkalla lite förstoringar:)

Och min underbara vän Agge har nu "gått ut med" att hon är gravid <3 underbart! Det bästa i livet väntar puppan:) härligt!


En parentes

Date: 2012-06-05 Time: 16:53:47 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Förresten! Jag dog lite igår när jag såg svägerskans nya skor! To die for!! Så snygga! Är grymt avundsjuk! Kolla får ni se


SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR

Date: 2012-06-05 Time: 16:08:00 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Det är vad jag längtar efter!
Men det är ingen sommar nu direkt! Störande! Vill ju ha mysiga varma kvällar, och soliga härliga dagar:) Med lagom värme, för Villes skull. Jobbigt för lillen om det blir för varmt!
Så sommarn! KOM NU!!

Idag har vi promenerat med Johanna och Wilmer. Mycket trevligt:) Blir en rejäl promenad med roliga samtal och förbränning av kalorier:) GÖTT! Killarna sover gott i sina vagnar medans mammorna blir av med lasten från graviditeten;) haha! JAG behöver det iaf:)

Min lille prins har haft en sovar-dag idag. Han vaknade typ nyss. Ordentligt alltså. Sovit sen 09 imorse mer eller mindre. endast vaknat där emellan för att äta. Lilla knäppisen:)
Nu ligger han här jämte och "pratar" och ler för fullt! Söta unge:)
<3

Imorgon ska vi på 20års kalas!
Ska bli trevligt:)

Nu tror jag att jag ska ta med mig plutten och gå en sväng till affären. Så får han lite mer frisk luft och jag får inhandlat lite onödigt;)


härliga sommar-kryssning med härliga gänget:)

Seg-söndag

Date: 2012-06-03 Time: 14:23:31 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Jo då, tycker det är en sån där seg dag. Är trött idag med. Då blir dagen extra seg på nått sätt.
Trotsade vädergudarna idag på fm och tog oss en promenad i nästan en timma :) Åke-tråk att bara sitta inne och inte kunna göra nått för det är sånt skit-väder liksom. Men precis när vi kommit under tak så kom regnet..så det va i rättans tid vi kom in igen:) Måste köpa en regn-jacka av nått slag så man kan gå ut även när det blir lite blött. Ville har ju sitt på det torra, med regnskydd till vagnen och väl instuvad i värmen:) Dom har det bra de små liven;)

Har fått så förbaskat ont i ryggen efter graviditeten och förlossningen. Fattar itne varför. Ok att man hade ont av ischiasen under graviditeten och efter förlossningen med tanke på all tyngd och allt tryck när barnet kommer. Men nu är det inte ischias. Utan mitten typ av ryggen som gör ont. Kan inte ligga hur jag vill i sängen, ont av att bära runt på min heffaklump för mkt, känner mig helt enkelt klen i ryggen. Skulle verkligen behöva massage eller nått. Och sen träna upp den så man får lite styrka. Har jag iofs behövt i flera år med tanke på alla åren inom vården då man gjort massa tunga lyft osv.
Hoppsan, den meningen fick mig nog genast att låta som om jag är 60+ eller nått ;) haha!
Ja, kanske har blivit lite kärring, vem vet ;)

Håller på att vänjer min son vid sin egna säng. Börjar främst dag-tid att vänja honom. Än får han sova med oss iom att jag ammar honom, och han vaknar varannan timme. Enklast så. Men så fort det är över så får han ligga i sin säng.
Ammar inte så mkt dag-tid längre, då han inte vill ha bröstet av någon konstig anledning. Ibland går det inte på natten heller.
Tyvärr, hade hoppats att det skulle ha funkat lite längre. Men men, vad gör man.
Tur det finns bra ersättning.

Nu vaknade grabben.
Adjö

Stormar

Date: 2012-06-02 Time: 16:31:08 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

I Västerås är det storm! Skit-väder! Så vi får hålla oss inne i helgen, super-tråkigt! Synd att behöva blåsa bort när man kliver utanför dörren liksom!

Blivit lite tokig här i bloggen, för när jag skrev från mobilen sist så uppdaterades inte bloggen, därför ligger nu ett äldre inlägg efter det senaste. Lite tokigt när man skriver från både datorn och mobilen.

Ska låna en systemkamera en dag och ta ännu fler kort på Ville;) som vi sen kan förstora och framkalla. Blir så bra med en sån kamera:) kul att ha fina foton med på väggen.
Åh vad vi längtar efter större och annat boende! Är så förbannat trångt i denna lägenheten nu! Även om vi är nöjda med den för övrigt så går det inte
Bo här då vi inte får plats. Tyvärr. Vi annars så trivs vi här.
Många minnen om inte annat:)

Min kära sambo jobbar i helgen. Så Ville och jag har föräldrafritt;) haha! Myser i soffan <3
Han va lite grinig imorse, men det gick över tack och lov. Tror han haft ont i magen stackarn! Så synd om honom.
Sen vissa kvällar får han nån form av hysteriska skrik-attacker, där han skriker som om nån satte kniven i hobom. Och det går inte mata honom då. Utan då måste man försöka lugna honom och nästan söva honom och sen stoppa flaskan i munnen på honom, då äter han. Han har ett jäkla humör (lik mor sin? ;) ) och får han inte mat fort nog så kommer dessa skrik-attacker! Typ som att han svälter faktiskt ihjäl och har inte fått mat på flera dagar eller
Nått! Då får man ta 100 djupa andetag och ta det lugnt bara:)
Tog ett kort på honom igår
När han började gråta lite, mest för han är så förbannat söt när underläppen böjer sig och hela munnen vända upponer, goding!

Nähä gott folk, nu ska jag diska medans grabben sover.


Tiden rusar förbi

Date: 2012-06-02 Time: 15:48:23 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Minsann! I tre veckor har vi haft vår prins hos oss nu:) helt otroligt vad fort tiden springer iväg! Usch! Pausa lite! Imorgon är det dag för BVC igen, förra veckan vägde han 4715gr:) en rejäl bebis detta;)

Han har varit med om sin första lång-resa med, med bil. Just nu sitter vi i bilen på väg hem från limmared där vi varit en vecka. Vi har hälsat på massa folk och Ville har fått så mkt fina presenter av alla snälla människor! Tack igen:) så gulligt!

Annars? Inte mkt händer, tänkte börja promenera ordentligt nu med vagnen så man blir av med de sista kg. "bara" 4 kg kvar av (vad jag tror va) 20 kg. Ganska säker på att jag gick upp 20 kg. Inte mer, men kan varit något kg mindre men det va mer nära 20 än nått annat. Magen växte ju in i det sista! Men skönt att det "runnit" av såpass fort hittills. Kan bli 4 envisa kg, det är endast mage och rumpa typ som dom sitter på. Bull-deg är vad det är! Försöka fasta till det:)
Tar gärna nått extra kg som försvinner med;) men nöjer mig med att bli av med dessa 4.
Nu har ju äntligen våren kommer så då är det mycket roligare att vara ute och röra på sig med. Vi har såpass bra avstånd till BVC att vi kan gå dit och affärer ligger nära. Stan ligger bara knappa 20 min promenad-avstånd. Suveränt:) så bara att sluta va en latmask:)

Slänger upp massa bilder här också på Ville:)


Personlig text om dig själv...