Tanten is in da house!

Date: 2012-01-31 Time: 19:49:10 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Som rubriken lyder så har jag gått och blivit tant! Köpte mig ett par marin-blå ribbade stödstrumpor igår:) förskräckligt jag vet!! Färgen va den enda som fanns! Men dom hjälper och är sköna! Har de senaste tiden fått väldigt svullna fötter, anklar och ben. Då gör dessa tant-strumpor nytta.

I fredags bakade jag daim-muffins och dumlekakor! OMG va goda dom blev! Inte alls svårt att sätta i sig dom kan jag lova! Lovade Fredrika att baka dom hemma hos henne när jag kommer ner:) haha! Smaskens! Sen va helgen lugn. Vi va ute en sväng i fredags-kväll hos Högbackarna och fikade och pratade lite skit:) alltid lika trevligt! Tog självklart med av de nybakta kakorna och bjöd på, de va omtyckta där med:)
Sen lördagen va lugn. Städade lite granna bara.

Igår va jag hos BM. Hade bara vuxit 2cm så mitt sf-mått va 26. Trodde det skulle va minst 29-30 iom att jag är i v29 nu. Men men:) allt annat lät och såg bra ut. Nästa besök blir om två veckor.

Slänger upp lite blandade bilder här ikväll. Allt från kakor till magar:) nån som vill gissa på vilket kön bebisen får? Själv är jag osäker. Velar väldigt mkt. Orre tror pojk.


V28

Date: 2012-01-23 Time: 10:32:58 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Så här ser vi ut när vi går in i v28. Tog visserligen bilden i lördags men det har ju knappast hänt nått på två dagar:)


sakta men säkert

Date: 2012-01-23 Time: 10:29:22 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Tiden går sakta men säkert framåt. Går in i v 28 idag. Saaaaaaakta men säkert så närmar vi oss April. SEGT! Hade lätt kunnat hoppa över ett par veckor här nu..så det närmar sig våren med. ta bort all tråkig snö och den förbaskade kylan! För här har det varit vansinnigt kallt den senaste tiden. Brr! Jobbade lite förra veckan. 3 dagar, Va skönt att aktivera sig lite granna och träffa folk:) Dock höll väl inte mina fogar med om det. hade oerhört ont på kvällarna..men jag vägrade ge mig. Måste kunna få jobba lite granna känner jag. Ska även jobba imorgon. Så det blir lite timmar denna månaden med. Känns bra:) För snart kommer man ändå inte kunna jobba liksom. När magen växer och belastningen är nog så hård på kroppen, därför vill jag kunna passa på nu. Bestämt mig för att dra en repa till Limmared i februari med. Ska bo hos Fredrika och Bengan:) Kommer bli så trevligt så:) Inte bestämt mig precis när än bara...Ska passa på att åka ner till gekås en sväng då med hade jag tänkt. Handla lite till bebisen. de sista som vi behöver innan den kommer:) Skrev ner en fin liten lista igår:) Hade lätt kunnat handla mer kläder med men väntar..inte så lätt när vi inte vet könet heller. Då blir det liksom bara vita, gråa, beige och övriga färglösa neutrala plagg...vilket till slut känns ganska tråkigt..stackarn kommer ju bli deprimerad innan den ens hunnit bli några dagar gammal;) Så vi avvaktar lite med det. Vad har vi gjort i helgen då? I lördags va vi ute i Erikslund och kikade lite...in på mediamarkt och nån klädaffär med. Sen efter det så åkte vi och drack lite kaffe med Tiina. Och sen hem..på kvällen va vi nere på stan och ät mat med Tiina, Tomas och Jesper. Vi åt kina-buffé...smaskens:) Och igår hände ingenting. Jag städade här hemma...höll igång lite grann. Idag funderar vi på att göra en stor-röjning i köket. Rensa alla skåp och städa och slänga sånt som bara ligger och samlar damm. Så kanske man får lite mer plats också. Vi får se, beror på hur trött min sambo är när han kommer hem från jobbet. Annars så har jag inte storslagna planer för denna dagen. Blir lugnt.

Hemma-spa

Date: 2012-01-12 Time: 19:42:20 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Ligger i badet och har tänt upp massa doftljus runt mig:) mys! Känns lite spa-aktigt:) kan behövas efter ett par nervösa dagar.
Vår lilla/e bebis har skrämt sin mamma något fruktansvärt! Har sedan i söndags succesivt känt mindre och mindre rörelser ifrån magen. Även svagare. Och blev rädd att nått va fel! Iom att man inte haft någon vidare tur innan när jag varit gravid så tänker man genast det värsta! Som tur är va det ingen fara med pyret. Va hos bm och hjärtat tickade på så fint 150-159 slag/minut:) underbart!

Efter den pärsen så va vi och hämtade vår nya barnvagn som vi beställde förra veckan:) har nu meckat ihop den och resultatet blev väldigt bra! Ska lägga upp bild här. Nu längtar vi bara efter att få använda den på riktigt! Hoppas den sista tidn här går fort nu! Speciellt denna tråkiga långa jäkla månaden!


Nöjd Fredrika?

Date: 2012-01-08 Time: 18:15:39 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Fredrika bad mig uppdatera här så jag får väl göra det;) skulle gjort det för ett tag sen men glömde det.
I måndag va vi hos bm. Fick höra de underbara hjärtljuden av vår bebis <3 underbart:) sf måttet va 24. Va visst helt normalt sa hon.
Dock stör jag mig lite på min bm, hon är supertrevlig och snäll. Men. Verkar inte va särskilt hjälpsam. Berättade att jag haft så ont av foglossning, och övriga problem. Hon tyckte det va tidigt att säga att man har foglossning...i v 25?? Hallå?? Skumt! Men det va inte tal om att skicka mig till sjukgymnast för att få hjälp eller låna ett bälte. Enda hon sa va att jag får köpa ett isf. Tycker jag är dåligt ändå. Precis som om dom inte tar en på allvar liksom.
Nu har det blivit bättre med foglossningen till och från men har fortfarande jävligt ont ibland. Vi får väl se hur det utvecklar sig, ska dit igen den 30/1. Vikt har hon inte heller kollat. Kanske dom inte gör längre. Håller iofs koll på det själv;) haha! + 6,8 kg hittills. Blir spännande och se vart det slutar:)

Sitter i bilen nu på väg hem från skultuna. Ätit och fikat med Tiina och Tomas. Trevligt:)
Ska handla lite och sen hem till soffan..som vanligt;) va på bio igår med kickan och Tiina. Sg Breaking Dawn för tredje gången på bio:) haha! Såld? Jag? Aldrig;) det va deras första gång. Dom gillade den:) man kan inte göra annat.

Detta får duga för stunden. Nöjd Fredrika?


Personlig text om dig själv...