Oj vad tiden går!

Date: 2012-05-31 Time: 16:16:29 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Tänk att Ville är redan 5 veckor, 6 veckor på måndag!
Vill bara bromsa tiden ett tag, vill förlänga denna mysiga bebis-period. Han växer ju framför ögonen på en! Min plutt <3
Så dagarna och min tid består av att ta hand om honom, torka kräk, hoppas han bajsar (haha helt sjukt) och slipper magont, mata honom. Ja, en bebis tar all tid :)
Men det är värt det absolut!
Fast allt är inte guld och gröna skogar. Missförstå mig inte det är underbart! Men också jobbigt. Sömnlösa nätter, tårar, frustration mm. Ibland blir man väldigt trött och frustrerad! När man vill hjälpa men han bara gråter och inget du gör hjälper. Det är jobbigt! Det kanske man "inte får säga högt", men det struntar jag i. Den som inte tycker det är jobbigt ibland är det nått fel på! SÅDESÅ! :)
Inatt har varit en underbar och rekord natt! Ville sov i 5 timmar i sträck! LOVLEY!! Istället för de vanliga två timmar bara. Han vaknar alltid varannan timme annars och vill ha mat men inte inatt. Och jag kände mig så pigg när han vaknade första gången imorse:) Hur underbart som helst! Sömn is da shit verkligen;)

Vi har ju varit nere i Limmared också och hälsat på! Ville har charmat allihop;) Och så mkt fina presenter som han fått av alla:) TACK! Så gulligt av er <3
Nästa gång vi åker neråt i juli så ska vi även dra en trip till gekås så vi kan handla på oss massa kläder och övriga förbruknings-varor till grabben. Ska bli så roligt:)

Har ju varit sjukt varmt den senaste tiden med! Ville har tyckt att det har varit jobbigt, helt utslagen hela dagarna. Stackarn! tycker med att det varit lite väl varmt. Njutit en stund varje fm på balkongen ihopp om att få liiiiite färg. Slippa se ut som ett vandrande lik hela sommaren! haha!

Sist vi va på BVC så sprang vi på Johanna och hennes lilla Wilmer. Vi träffades på föräldragruppen i väntan på våra små bebisar. Så nu bestämde vi att vi skulle ut och promenera. Sagt och gjort, blev en rejäl promenad igår :) va jätte roligt att träffas och prata igenom alla erfarenheter från förlossningen:) Roligt att killarna är födda med bara en dags mellanrum så det kan bli en del bus där om ett tag:) Roligt att lära känna lite nytt folk med:)
Blir nog fler promenader.
Personligen så måste jag röra mig mer för att bli av med dessa sista kilona. Bli av med bulldegen till mage och förhoppningsvis förminska arslet lite granna! Dock kräver ju det att jag också taggar ner på godis-intaget! Vilket nästan är det svåraste för mig:) Godisgris nr ett det är jag! Helt hopplös! Inte konstigt man inte blir av med fläsket då;)

Än har vi inga direkta semesterplaner, förutom att åka ner till Limmared då. Men för övrigt så får vi väl se vad som händer. Tar det som det kommer lite granna. Hoppas på bra väder med lagom värme. Härliga långa varma sommar-kvällar vill jag ha iaf. Så man kan sitta ute och mysa:) Grilla och bara umgås. Det är härligt!

Ska bege mig ner i tvättstugan nu och vika ihop tvätten. Skulle behöva storstäda här hemma med. Svårt att hinna med det när man har en lliten att ta hand om. Orre får ta med sig Ville och åka iväg i två timmar eller nått så kan jag ägna mig åt rejäl städning:)

Har ju en miljon bilder på plutten min men ska välja ut ett par som jag lägger upp här sen :)



Det tycks inte gå så bra att ladda upp fler bilder nu, så får göra ett inlägg med massa bilder sen istället.


Första veckan med Ville

Date: 2012-05-02 Time: 14:21:40 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Ja, nu har vi varit hemma som en familj i en vecka! Ville är en vecka och två dagar! Skrämmande hur fort tiden går! Usch! Sakta ner!! Njuter av varje minut med honom min underbara prins.
Han är så fin och snäll. Vaknar varannan timme på nätterna och vill ha mat, funkar bra. Visst han hade gärna fått sova lite längre:) men det går.
Sen sover han mer eller mindre större delen av dagen och kvällen. Han har sina vakna stunder då han ligger och tittar runt lite och vi pratar med honom:)
Varit ute på härliga promenader i vår-solen med:) underbara värme!

Till helgen kommer Fredrika, Bengan och Alvin hit:) ska bli roligt då jag inte träffat Alvin än! Vi ska på trav i Örebro på lördag. Hoppas på storkovan;)
En si så där 10-15 miljoner skulle inte sitta fel, kan nöja med med lite mindre valörer också;)

Fy fasen så ont i min ischias-nerv jag har fått nu efter förlossningen :( varje dag är plågsam. Även ont där stygnen sitter men den förbannade nerven är värst! Hugger till när man minst anar! AJ!!
Hoppas bannemej att det
Släpper snart för annars kommer jag bli tokig!

Fredrika la upp en sån fin dikt på fb innan, så nu stjäl jag den hit:)

Du prins av lycka, prins av kärleken
Hertigen av äventyret, nyfikenheten
Inte störst, inte först
Men väldigt speciell
Jag är så glad att du finns
Min älskade lille prins

<3


Personlig text om dig själv...