Pappas kille

Date: 2012-12-30 Time: 11:46:48 \ Category: \ Comments: 0

Att Ville älskar sin pappa råder det inga tvivel om :)
Baaa baaa, paa paa! Ropar han högt! Till och med när han gråter i sömnen ropar han så <3 sötnos!

Har nyss duschat honom hos Fredrika, det va INTE roligt att duscha! Som tur är kom pappa snabbt till hans räddning och han slapp dumma mamma och moster ;)


Sömnproblem i söder

Date: 2012-12-27 Time: 21:27:05 \ Category: \ Comments: 0

Här nere i söder ( söder i jämförelse med Västerås) så har min son kraftiga sömnproblem. Total-vägrar somna själv! Jag blir tokig! Vill inte hålla på att bära på honom, för det får bannemej inte bli en vana av det när vi kommit hem.
Han har aldrig haft problem att somna själv här nere innan.

Vi kom efter en lång bilresa hit i tisdags. Vädret hemma va bedrövligt! Ända fram till Mariestad. Sjukt mkt snö! Och uselt plogat. Men från Mariestad och hit va det barmark som tur va. Åt julmat hos Johanna och Jimi när vi kom fram. Sen fick alla barnen sina julklappar :) Ville fick massa fina julklappar ; kläder, tavla, saccosäck, lära-gå-vagn, bäddset till vagnen mm :)
Sen spelade vi vuxna julklappsspelet :) fanns en hel del fint att slåss om! Haha! Och kul va det :)

Idag har Fredrika och jag och Ville varit i Borås en sväng, spanat in mellandagsrean.
Sen har vi druckit kaffe hos Johanna.
Va förbi hos Lotta en sväng också och Ville charmade in sig totalt där :) han fick en jättefin julklapp! Tackar vi så mkt för :)

Ville är lite rädd för sin kusin Alvin ;) han är aningens vild och Ville blir lite förskräckt :) haha! Det är full fart på kusinen, glad och 100 % bus hela tiden :)

Nu ska jag sova!

Natti!


Underbara julafton

Date: 2012-12-24 Time: 21:44:15 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Dagen har varit kanon! Ville har fått massa uppmärksamhet och mått väl :) tror han är väldigt nöjd med sin första jul :) mkt julklappar fick han och inte blev han det minsta rädd för tomten heller. Han bara log åt honom :) jag fick sååå fina julklappar också! En iPad :) en vit - matchar min iPhone :) och presentkort på Gina samt en svinsnygg ring därifrån. 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen. Har en väldigt lång dag framför oss i morgon. 
Ner till Limmared och fira jul med min familj :) det ser vi fram emot.
 
sov gott allesammans :)

God Jul

Date: 2012-12-24 Time: 12:02:50 \ Category: \ Comments: 0

God Jul alla fina vännen där ute! Hoppas ni får en underbar julafton med nära och kära :)


Oproduktiv dag

Date: 2012-12-22 Time: 17:53:42 \ Category: \ Comments: 2

Inte har jag inte gjort mkt! Skulle städat och bla bla bla! Men inget har blivit gjort. Är alldeles för duktig på att skjuta upp saker och ting!
Tvättat en maskin tvätt och varit ute och promenerat.
Promenera med barnvagn i snömodd är rena rama maraton passet! Svin-tungt att köra!

Får försöka göra ett ryck imorgon. Eller jag MÅSTE göra ett ryck imorgon. Vill ha det städat tills vi kommer hem från limmared. Inte kul att komma hem och behöva städa direkt.

Oj vad Ville har krupit idag på mattan hos Tiina och Tomas :) men envisa killen total-vägrar göra det när man tänker filma honom. Han vill väl inte dela med sig av knepen till andra ;) haha!

Längtar till nyårsafton! Massa mys med min favvo-puppa <3


Lilla rumpan

Date: 2012-12-22 Time: 11:25:00 \ Category: \ Comments: 0

Sötaste rumpan i stan har vi här :)

Nu ska vi ge oss ut på promenad i vintervädret.


Slutkörd!

Date: 2012-12-21 Time: 20:13:26 \ Category: \ Comments: 0

Det är jag! Ögonen har varit grymt tunga hela dagen! Nu ikväll så klarar jag knappt av att sitta upprätt utan att somna. Kul sällskap man är ;)
En vecka med jobb hela dagar och vakna en-två ggr / natt, det tar till slut ut sin rätt. Orre sa till mig nyss att han tycker jag är duktig. Han själv hade aldrig klarat det, sa han.
Tackar :) skönt med lite klappar på axeln emellanåt :)

Tog ett glas rödvin innan till maten. Det va gott. Men är man svintrött redan så är ett glas rödvin = en sömntablett :) haha! Klenis man är!

Ville tar för sig mer och mer gällande krypandet :) så roligt att se! Men bara om han får fäste med ben och fötter, typ på en matta. Annars på golvet kör han åla-bakåt-stilen, liten latmask kanske ;)
Men snart kommer han nog på hur han ska göra :)

Äntligen är alla julklappar färdiga! Skönt!! Nu kan man slappna av lite :)



Sista dagen

Date: 2012-12-21 Time: 06:58:57 \ Category: \ Comments: 0

Att arbeta detta året :)

Tiden bra flyger fram! I helgen är det lite julfix som gäller. Jag och Orre ska (pensionärs-varning!) spela Bingolotto på söndag och ha lite uppesittarkväll :) ta ett glas vin och mysa. Hoppas på att kunna casha in ett par-tre-åtta miljoner med ;)

Skickade runt ett litet julkort på Ville igår via mobilen. Har ju skickat vanliga med men inte till alla. Så de som jag hade nr till fick ett litet mobil-julkort igår :)

Det här med smörgåsrån är inte hans grej. Han tycker det smakar illa. Grinar illa och får rysningar i hela kroppen så får han får det i närheten av munnen. Haha! Ser så kul ut! Men att krossa det med händerna och leka med det - det är grejer det!

Va nere en sväng på fabriksbutiken igår, här i skultuna. Så mkt fina smycken från SNÖ! Dog nästan lite :) tycker det är fint med smycken i svart. Köpte dock inget, men hade lätt kunnat gå loss ordentligt ;)

Nu kallar plikten! Hörs sen


Motivationslös

Date: 2012-12-19 Time: 16:05:45 \ Category: \ Comments: 0

Det har jag varit de senaste dagarna gällande bloggen. Sen har jag inte haft ork eller tid att uppdatera. Vad har hänt sen sist?

Jo igår va vi på BVC med Ville. Han stoltserar nu med sina 70 cm och 8560 gr :) ligger lite under på kurvan men det va inget att bry sig om. BOEL-testet klarade han galant med, charmade Anette massa :) han är så söt!
Ska även börja ge honom typ makaroner och ris osv som han kan få sitta och pilla med själv, börja öva tyckte hon. Smörgåsrån och även små smörgås bitar går bra.
Detta får Orre ta hand om när jag är på jobbet. Eftersom jag har en hemsk rädsla för att han ska sätta i halsen och kvävas. Får nästan ångest när han ska äta sånt. Är en onaturlig rädsla med, men det är min största skräck. Att han ska sätta i halsen och kvävas och jag inte kan hjälpa honom. Må låta löjligt men för mig är det riktigt jobbigt.
Så då kom vi överens om att det är bäst att pappa får styra över det. Så inte jag projicerar över min rädsla på Ville. Är även dags för fullkornvälling nu med. Stora killen - snart 8 månader!

Han gör massa framsteg gällande krypningen med :) sakta men säkert så vågar han sig framåt mer och mer.
Så duktig så!

Jag har jobbat två dagar nu. Är rätt seg i skallen och har dessutom huvudvärk. Inte skönt! Men jobbet är roligt :)
Idag hade vi lite julfika. Jag bjöd på tomtefudge - grymt populär blev den :) kul!
En riktig sockerbomb om inte annat ;)
Två dagar kvar att jobba, sen är det jul-ledigt.

Igår köpte jag en klänning som jag ska ha på julafton. Jättenöjd! Svart med spetsärmar. Resten av klänningen är heltäckande, blir nog nice.
Julklapparna är mer eller mindre klara, någon liten sak kvar bara. Men är färdig med min sambos paket också :) tror nog han kommer bli glad :)

Nyår är spikat och klart även det. Blir i Gbg tillsammans med min älskade vän Agge och hennes familj. Även hennes bror och hans familj ska vara med :) längtar massa!
Vi åker neråt på juldagen och tillbringar en vecka ungefär i limmared. Ska bli mysigt att hälsa på alla igen :) denna gången är ju Ville med och Orre såklart. Va många som saknade dom sist.

Nu är jag snart hemma. Sitter på bussen.
Ska dammsuga och gosa med min bebis när jag kommer hem ❤

Får jag orken så kanske jag slänger upp ett inlägg till ikväll :)


Lite nya bilder

Date: 2012-12-16 Time: 21:36:26 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Lägger upp lite nya bilder i detta inlägget, på Ville såklart :)
 
Orre han jobbar sina tråkiga 12 timmars natt-pass hela helgen. Vilket innebär att jag och Ville är själva mer eller mindre hela helgen. Tråkigt när han gör så långa pass, dessutom natten också.
Men det har gått bra. Vi har (som vanligt) tillbringat helgen med Tiina och Tomas :) Igår så sov jag och Ville över hos dom. Visserligen här i skultuna - men alltid roligt med sällskap :)
 
Igår så va jag och Tiina en sväng på lager 157. Handlade lite. Ville stannade hemma och busade med Tomas. Sen slog snöstormen till och vi höll oss inomhus hela dagen och kvällen.
Ville lekte massa på golvet. Dom har en så bra och mjuk matta där så på den kunde han leka och stojja. Sen så händer det! Han kryper! På riktigt! För första gången! Mammas lilla bebis! Inte många "steg" men ändå. Lilla hjärtat! Synd bara att pappa missade det. Men det kommer ju hända massa mer gånger - men första gången är ju ändå den bästa på nått sätt :) Jaha nu är det verkligen snart slut på friden ;)
 
Sen på kvällen sov vi som sagt över där. Vi käkade god mat och dippade lite morötter och chips och tittade på film :) Mkt mysigt minsann!
                                                    
                                                        Så roligt det är att leka på filten :)
 
 
 
 
 
                                                  Men blixten är väldigt besvärlig :)
 
 
 
Idag hade snöstormen avtagit och vi gick ut en sväng och åkte lite pulka med Ville. Det va kul.
Han va väl inte sådär överdrivet imponerad av det hela ;) Men han verkade ändå tycka det va lite kul iaf.
 
 
 
 
Sen kom Orre förbi en sväng efter han vaknat - sa hej och sen va det dags för honom att sticka iväg på det sista nattpasset. Sen är han ledig i nästan tre veckor :)
 
Nästa vecka är det jobb tis-fre. Får se hur det kommer gå. Är hela dagar och har en son som för tillfället inte sover så bra på nätterna. Då är det tungt att gå upp 05,30 och sen åka iväg och jobba hela dagen.
Vet inte vad det är för fel. Han har alltid somnat lätt och sovit bra. Men nu får han liksom ingen ro. Han verkar ha oro i kroppen på nått sätt. Kanske är tänder? Växt-period? Ingen aning. Hoppas bara det blir bättre.
Ser fram emot tisdagen då vi ska till BVC för BOEL-test. Då ska han även vägas och mätas :) Spännande att se hur han vuxit sen sist. Är ju ändå tre månader sen ungefär vi va där. Mkt lär ha hänt!
 
Nu ska jag mumsa i mig lite toblerone och kolla tv innan sängen kallar.
 

 

Mysig fredag

Date: 2012-12-14 Time: 22:22:04 \ Category: \ Comments: 0

Dagen har varit små seg idag. Ville har testat mitt tålamod med sitt våga-vägra-sova race som han körde här mitt på dagen. Det va minst sagt påfrestande. Men eftermiddagen - när han till slut tuppade av blev desto bättre. Hans humör va toppen efter att ha sovit ordentligt :)
Varför gör han bara inte som mamma säger? Mamma vet bäst :)
Vi har busat massa idag och myst.

Sen vid 17.30 kom faster Tiina hit och vi bjöd på mat. Tacos stod på menyn idag :) och efter det blev det kaffe och nougatbollar såklart :) mmm!
Sen badade vi Ville - det va roligt! Han plaskade glatt i vattnet. Himla bra uppfinning den där badstolen :)

Ikväll va han helt slut plutten, efter bus och bad. Så direkt efter vällingen så vände han sig om och slockna. Tog inte ens 5 min :) så gjorde han alltid innan också. Men nu den senaste tiden så måste han busa en liten stund innan han kan lägga sig till ro och slumra in. Sötisen!

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova. Hörs imorgon gott folk :)
Natti!


Julfint

Date: 2012-12-14 Time: 08:33:16 \ Category: \ Comments: 0

Igår gjorde jag julfint här hemma :) passade på att klä resten av granen när Ville sov. Och än så länge så har han lämnat den ifred :) får se hur länge det varar dock ;)

Johanna och Wilmer va här igår och fikade. Mysigt! Grabbarna lekte så fint tillsammans. Wilmer han är en hejjare på att krypa :) Ville försökte ta efter men lyckades inte helt. Men det är på god väg :) han ska bara komma på hur man kommer framåt istället för bakåt. Så söta dom är :)

Och min lille plutt är inte så liten längre. Kan numera ha stl 74, även om det är lite stort - men det funkar. Han har 68 också. Än har han inte vuxit ur det :) stanna lite nu! Det går för fort! 8 månader blir han snart - älsklingen! Va ju bara häromdagen vi kom hem med honom ;)


Hjälpreda

Date: 2012-12-13 Time: 12:05:26 \ Category: \ Comments: 0

Mammas lilla hjälpreda skulle va snäll och hjälpa till när jag skulle klä granen idag.
Enligt min åsikt kanske han stjälpte mer än hjälpte ;) men är ju tanken som räknas :)
Oj oj oj tror inte denna granen kommer få vara ifred i många stunder så länge Lill-fisen röjer runt i gåstolen :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2420494/images/2012/pic_50c9b66addf2b342be0014d9.jpg" class="image">


Hjälpreda

Date: 2012-12-13 Time: 12:05:15 \ Category: \ Comments: 0

Mammas lilla hjälpreda skulle va snäll och hjälpa till när jag skulle klä granen idag.
Enligt min åsikt kanske han stjälpte mer än hjälpte ;) men är ju tanken som räknas :)
Oj oj oj tror inte denna granen kommer få vara ifred i många stunder så länge Lill-fisen röjer runt i gåstolen :)


Godis

Date: 2012-12-12 Time: 20:52:49 \ Category: \ Comments: 0

Varje år vid julen så gör jag dessa godis.
Nougatbollar doppade i vit choklad! Och svaret är ja! De är lika goda som de ser ut! :)

Nu väntar ett avsnitt av favvo serien - greys anatomy :) sen sängen! Grymt trött efter den tidiga morgonen


God morgon

Date: 2012-12-12 Time: 07:21:14 \ Category: \ Comments: 0

Fast en annan har ju varit vaken i tre timmar redan! Lilla barnet vaknade 04.30 och tyckte mamma skulle gå upp. Tack för den! Sen ska man jobba hela dagen också. Trevlig kombination ;)
Medans han somnade om gott 06.30 så klev jag ut i kylan och åkte mot stan. Väntar på att kl ska bli 07.30 och då börjar jag.
Kommer bli en lång dag känner jag. Får inte vila efter jobbet heller för då behöver min sambo vila - han ska jobba inatt. Och va därmed inte lika road över Villes tidiga morgon som jag va ;)
Sova får man göra i graven ;)

Adjö!


Mammas julklapp

Date: 2012-12-11 Time: 06:45:19 \ Category: \ Comments: 0

Igår beställde jag mig en julklapp ifrån Ville :)

På halsbandet ska det ju såklart stå Ville. Fint va?


Paaaa paaaaa!!

Date: 2012-12-10 Time: 13:27:36 \ Category: \ Comments: 0

Så går Ville runt i gåstolen och skriker :) haha! Söt! Ännu lyckligare blir han ju när pappa såklart tittar på honom i samband med detta prat-skrik-vrål :)

Här är han på upptäcktsfärd i hallen - favvorummet av någon anledning.


2012-12-10

Date: 2012-12-10 Time: 06:24:20 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Lyckan är total över att jag hittat mina termobyxor nu när det är så kallt ute och man ska stå och vänta på bussen :) Är det liten pensionärs-varning att ta på sig det nu för tiden?? ;) Smart kallar jag det, så slipper man frysa :)
Visdomen kommer med åldern ;) haha!

Denna morgonen kunde startat lite bättre faktiskt. Vakna med vidrig värk i magen är väl inte det optimala. Men hoppas på att iprenen ska göra susen om en liten stund. Druckit en kopp kaffe och ätit en smörgås. Snart är det dags att pälsa på sig kläderna och gå ut till bussen.
Va nästan två veckor sen jag jobbade sist. Man blir lätt lite bekväm. Nu när jag varit hemma såpass länge med Ville igen, så är det lite motigt att gå iväg till jobbet. Hade gärna stannat med honom. Men det är ju bara tre dagar - sen är det jag och han i en vecka till. :)

Grymt irriterande att blogg.se appen inte fungerar från telefonen. Att man ska behöva slå upp datorn varje gång. Som sagt - bekväm blir man fort :) Går snabbare att blogga från telefonen och att lägga upp bilder. Hoppas de löser det snabbt. Sist så tog det ju en smärre evighet.

Måste komma på vad jag ska köpa till min sambo i julklapp med. Tips någon??
Han önskar sig aldrig något. Vilket inte gör saken lättare. Och kläder vill jag inte ge honom för det får han jämt! vore kul om man kunde komma på nått nytt. Svårt det där.
Ville är ialla fall klar. Vi har sansat oss rätt bra med honom. Visst är han värd allt. Men han förstår ändå inte innebörden av julafton än. Tror ju att prassla med pappret kommer vara roligast ;) En snusdosa med makaroner i är minst lika rolig som 100 st julklappar;) Sen dessutom så får han ju massa fint året av oss. Blir mer storslaget nästa år - när han förstår mer :) Ser fram emot att se hans reaktion inför jultomten. Inte mkt som skrämmer den killen :) Han är modig mammas lille kille. Endast om han är trött som han kan vara lite mer har-hjärtad. Men Tomas har försökt skrämma honom flera ggr och lyckas icke. Möts endast med stora leenden då :) haha! Tji fick han ;)

Dags att borsta tänderna och sen ge sig iväg. Ha en bra måndag allesammans!

Helgen som varit

Date: 2012-12-09 Time: 20:52:41 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Nu är det söndag igen! Tjoff säger det så är helgen förbi!
Blogg.se appen fungerar inte! Störande!
 
Helgen har varit bra. I igår så va vi på toys r us och inhandlade de sista klapparna till Ville :) Jag va nere på stan i fredags och köpte även färdigt de sista till alla syskon-barnen. skönt! Nu är det inte mkt kvar.
Åter till vad som hände i lördags. Efter vi handlat där så drog vi lunch på Pizza-hut. Mums! Tillsammans med Tiina och Tomas. Vi värmde oss även på kvällen sen med lite glögg. Är ju ingen glögg-fantast. Utan tycker det luktar godare än vad det smakar. Så det blir ytterst lite för min del.

Ville provsitter bilen inne på toys r us :)
 
Sen idag har vi varit iväg till Ica maxi och fyllt på skafferi, kyl och frys. Köpte även en julgran som jag har meckat med idag. Foten gick sönder. Och jag orkar bara inte åka och byta (korkat jag vet) så nu gör jag ett sista försök i att laga den. Går inte det så åker vi tillbaka med den så får den bytas.
 
Tänkte åkt pulka med Ville idag men det har varit alldeles för kallt ute. -18 är liksom inte riktigt väder för en liten att vara ute i. Det nöp i mina kinder efter ca 10 min. Blir ju ännu värre för de små då.
Vi hinner nog med att åka pulka ändå tror jag :)
 
Jag och Orre åt ett litet mini-.julbord ikväll :) Janssons, köttbullar och prinskorvar. Ägghalvor och räkor också. Ja jag åt inte räkorna men äggvitan däremot :) Mums! Så gott det va med julmat! MUMS!
 
Innan Ville la sig för natten så fick han ta sig ett bad. Bad-stolen är kanon när man inte kan bada tillsammans med honom. Och han verkar trivas bra i den. Är egentligen först nu han kunnat sitta ordentligt i den - innan har han varit för lätt och rumpan liksom flutit upp :) haha! Men nu är han baktung och sitter kvar :)
 
Gla´fisen :)
 
Mamma fixade till en shysst bad-frilla också.
 
Imorgon ska jag jobba. Blir dock bara halvdag för Orre ska jobba extra han också. Lite lagon 7,30-11,30 :) Sen hem och äta lunch tillsammans innan Orre sticker iväg och jobbar.
Jobbar även tisdag-onsdag denna veckan. På tisdag ska vi på julbord. Hoppas att det är bättre i år än förra året. Även om det är på samma ställe. Men men, kan ju också vara som så att jag hade liiiite höga krav förra året. Cravings på det ena och det andra. Och när ris a´la malta inte fanns höll jag på att förlora förståndet ;) haha! Skyller på preggo-hormonerna :)
Men dom kan jag inte skylla på iår om jag inte är nöjd. Ja ja återstår att se :) Är glad att jag ens får följa med i år också :) Himla snällt. Tack för det Västerås Stad :)
 
Nu blir det lite tv tittande innan jag kryper ner. Natti natti gott folk!

Mamma - Ville 1-0

Date: 2012-12-07 Time: 10:05:55 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
YES! Jag vann striden! ;) Som jag skrivit tidigare så är min son inne i nån period där han vägrar somna i vagnen. Jag måste bära på honom. Helst så ska han sen sova i famnen på mig. Vaknar oftast när jag lägger ner honom. Visst är det mysigt, men ibland är det skönt att få ha armarna fria med.
Men idag, efter att ha burit på honom. Och han somnade, men vaknade när jag la ner honom. Så la jag honom i vagnen och körde. i nästan 1 timma! Och till slut så gav han upp och somnade! Jag vann! Skam den som ger sig :)
 
Men man ska inte ropa hej än. Han kan lika gärna vakna när som helst. Envisa barn!
 
Planen för idag är att åka ner på stan en sväng och luncha med Tiina. Ska titta efter fler julklappar. Fick tips om att Varsam kan ha bra hjälpmedel till barn. Ville älskar bollarna som sjukgymnasten har. Och har letat efter något sådant men inte hittat på leksaksaffärerna. Så jag hoppas på att hitta något där.
Men först ska han få sova klart. Sen åker vi.
Tar lite tid innan man kan komma iväg också. Inte helt lätt att först dra ner vagnen, sen ska man klä på Ville och sig själv. Därefter gräva fram bilen ur all snö.
Plus att det går inte köra så fort heller. Igår gick det i max 60km/h, vägarna va uselt plogade. Men hoppas att det är lite bättre idag.
 
Hade velat hitta nått fint att ha på sig på julafton och nyår. Men det är ingen prio direkt. Julklapparna går först. Hoppas innerligt att Orre får ledigt helgen innan nyår så vi kan tillbringa den i Gbg i goda vänners lag :) Vore så himla roligt!
Måste komma på vad jag ska köpa till min sambo i julklapp med. Svårt när han inte säger vad han önskar dig. Förutom en ny TV - och det får han icke ;) haha! Inget fel på den vi har.
 
En julgran ska vi köpa i helgen också. Slängde våran gran i flytten. Den hade rätt många år på nacken så det gjorde inget. Men det blir intressant att se om Ville kommer lämna den ifred. Det tror jag inte han kommer :) Spännande att dra i pyntet och granen. Kanske kan äta på den med?
Återstår att se.

Premiär

Date: 2012-12-06 Time: 14:38:52 \ Category: \ Comments: 0

Premiär-åket av pulkan är avklarat :)
Han gillade det min lille smurf :) dock va det lite klumpigt att ha åkpåse i också. Den skippar vi nästa gång :)


Shopping

Date: 2012-12-06 Time: 12:51:32 \ Category: \ Comments: 0

Idag gav vi oss ut, för första gången på nästan tre dagar! Åkte till erikslund med Johanna och Wilmer. Shoppade lite julklappar. Blev inte så mkt men det gör inget :) jag och orre ska iväg i helgen och försöka bli färdig med det sista.
Jag köpte en pulka till Ville :) den ska vi inviga i eftermiddag. Hoppas han hunnit äta och sova klart till kl 14 så kan vi gå och möta pappa när han kommer från jobbet :)

Han fick en ny fin mössa med - en som är lite tjockare.

Mammas lille smurf ❤


Plåstret

Date: 2012-12-05 Time: 11:45:12 \ Category: \ Comments: 0

Ville "plåstret" Axelsson sover nu gott i mammas famn. Enda sättet numera, dagtid, att få honom att sova.
Jag måste bära honom till sömns, sen helst låta honom sova på mig. Annars vaknar han oftast så fort jag lägger ner honom. Frustrerande som tusan!
Visst är det mysigt att ha honom nära. Men skulle vilja kunna lägga ifrån mig honom så jag kan få nått gjort här hemma. Men det går icke! Fattar inte varför han börjat så här?!?
Kvällstid somnar han gott utan protester i sin säng. På dagen går det absolut inte.

Mina armar och min rygg mår inte väl.

Men rackarns söt är han såklart


Slutkörd?

Date: 2012-12-04 Time: 12:36:51 \ Category: \ Comments: 0

Tror Ville va det efter besöket hos sjukgymnasten :) somnade så gott i bilen efteråt - väl inbäddad i varma overallen.
Äntligen börjar hon se en förbättring på muskulaturen i nacken :) tjoohoo!


Hemma igen

Date: 2012-12-02 Time: 21:21:31 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Nu är jag tillbaka till hemmets lugna vrå. Haft ett par kanondagar nere i Limmared och Tranemo.
 
Bakat pepparkakor med barnen. Druckit kaffe och umgåtts med mina systrar.
Har inte sovit så mkt som jag trodde jag skulle göra. Vaknat flera ggr/natt och tidigt på morgonen. Är inbyggt det där. Precis de tider Ville i vanliga fall brukar vakna.
 
Igår va det fest. Emma och Therese hade 50 års fest, 25+25 :) Det va fullt ös och mkt roligt. Skrattade så tårarna sprutade när jag och Ronja "Stevie" drog igång vår repetoar med östgötska och blindprat :) hahaha! Hon är störtskön den människan.
Vi förfestade hemma hos Fredrika innan vi fick skjuts till hagatorpet. Kul :)
 
Imorse va huvudvärken ett faktum. Så jobbigt! Men tack vare ipren och kaffe så försvann den rätt snabbt ändå. Tågresan hem gick bra med. Ipaden va underbar. Satt och kolla film och då flög tiden förbi bara. Jag vill ha en egen - snälla tomten :)
 
Lyckan va total när jag träffade Ville igen :) Han sken som en sol och va glad att träffa mamma! Som jag har saknat honom! Älskade unge :)
Det har varit superjobbigt att vara borta från honom. Men samtidigt är det väl nyttigt också. Man behöver få rå om sig själv lite grann nån gång då och då. Hämta lite nya krafter osv :) Men Ville och Orre har haft det så bra tillsammans - varit ute på lite äventyr tillsammans :) Natten till idag spenderade Ville hos sin faster. Tiina har velat passa honom över natten ända sen han föddes. Och det hade gått så bra så. Han har varit jättesnäll och glad. Sovit hela natten jämte faster. Sånt är roligt att höra. Att det går så bra och att han är så snäll. Mammas pojke.
 
Fy fasen så kallt det är! -16 grader här hemma. Brrr! Blir nog till att hålla sig inomhus imorgon då det ska bli ännu kallare.
Ska nog ta och krypa ner under mitt gosiga täcke och kolla lite tv i sängen.

Kalas-dags

Date: 2012-12-01 Time: 14:22:57 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Idag är det dags för lite fest :) Ska bli roligt att träffa alla igen och slå klackarna i taket :)
 
Igår bakade jag pepparkakor med mina systerdöttrar. Ett organiserat kaos må jag säga :) Men kakorna blev goda.
Före det så va jag och Fredrika och Alvin ute i gällstad. Där jag köpte ett par stövlar. Mycket nöjd!
Sen sov jag över hos Kim igår. Satt och småpratade lite en stund innan sängen kallade.
Sovit dåligt de senaste nätterna. Vaknar samma klockslag som Ville vanligtvis brukar vakna. Är väl en inbyggd "mamma-klocka" ;)
 
Om en stund ska jag åka ut till tranemo och äta lite pizza :) sen är det dags att svida om till party-stassen :)
 
Kör en lite bättre uppdatering imorgon när jag sitter på tåget. Inte lätt att skriva på datorn när man har en klängig liten tre-åring i knäet som gärna vill vara med och knappa ;)

Personlig text om dig själv...