bergodalbana

Date: 2011-02-17 Time: 13:13:29 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Ja så är det. Jag är en bergodalbana...eller fungerar som en om inte annat...men på det senaste går det jävligt mycket nedåt.
Har inte varit många positiva inlägg här i denna bloggen. Och det blir inte ett heller.
Men behöver ha nånstanns att spy ut galla så då får det bli här...som tur är det nog inte allt för ¨många som drabbas.

Jag önskar att jag inte haft så bråttom med allt. Missförstå mig inte, jag ångrar inte att jag flyttade hit. Men jag ångrar att jag inte jobbade året ut istället. Och flyttade i januari. På så sätt hade jag kunnat spara mera...jobbat mera, känns som jag haft mer möjligheter då bara på nått vis.
Jag vet inte. Spelar ju ingen roll nu heller.

Saknar mina fd arbetskamrater otroligt mycket. Gemenskapen, familjära-känslan vi hade, tokigheterna, vänskapen.
Saknar dom allihopa på härliga Slättebo:) Tänker på dom ofta.
Hade jag kunnat hade jag tagit med dom hit:)

Jag sa att jag måste försöka...prova flytta för man kan inte bara ge upp utan att försöka. Då skulle jag ångrat mig livet ut...för jag vill ju va här med Orre..Jag tänker absolut inte ge upp heller, för som sagt jag vill vara här. Men jag vill bara att saker och ting ska ordna upp sig. Bli lättare.
Syftar på jobb.
Dom ringde mig från ett jobb i fredags som jag sökt. 50% personlig assistent. Det verkade intressant. Sen sa han att dom skulle återkomma denna veckan om dom va intresserade och kalla till intervju. Räknade inte med att dom skulle återkomma då det varit så många nitar de senaste...mycket riktigt har dom inte heller återkommit.
Det tar på energin. Man tappar liksom tron på sig själv...

Jaja, det är vad det är...ska tassa tyst till köket och fylla på kaffe-koppen, så jag inte väcker min älskade sambo som jobbat natt...


wash and go

Date: 2011-02-16 Time: 10:32:55 \ Category: Allmänt \ Comments: 2
Idag står det tvättning på schemat...vilket är rätt bra, då vi är i behov av det lite grann. Hade gjort vad som helst för egen tvättmaskin dock, så man kan styra upp det när som helst...istället på exakta klockslag exakta dagar..
Ska göra en lista här över de som jag tycker är tråkigast med "hushålls-arbete"

1. Vika ihop tvätten, efter den är tvättad.
2. Diska stekpannor.
3. Rengöra slasken efter matrester (kräk-framkallande)

Ja det är nog min top-tre lista på det som jag tycket är bland det tråkigaste att göra i hemmet...håller ni med?

Annars så har jag inte mycket mer planerat idag. Dricker kaffe nu innan tvätten och smyger omkring här för att inte väcka min kära sambo som jobbat natt. Han vaknade visserligen innan när min väckerklocka ringde men jag skyndade mig att stänga av den, annars hade han fått sig ett spel tror jag ;) Jag är nämligen snooze-drottningen förstår ni;) Och mitt snoozande kan driva honom till vansinne när han jobbat natten...haha, kan jag iofs förstå. Jag har absolut inga problem att snooza i flera timmar...det stör inte mig det minsta. Men det stör andra...eller hur Kim? Du älskar ju min väckerklocka? ;) haha! Orre har fått ett par spel på min väckarklocka ett par ggr...hahaha, stackarn.. Dock har han inte kastat iväg den än, trots diverse hot om det;)

hejsvejs

here we go again

Date: 2011-02-15 Time: 12:07:04 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Ja just det...som jag lovade skulle det inte ta sån tid mellan inläggen..men det har det gjort ändå. typiskt. Har inte funnit så mycket motivation det senaste..
det mesta går dessvärre trögt här. Med jobb och allt.
Det ena eländet har avlöst det andra på sistonde.
Började med att jag blev sjuk under min vistelse i limmared. låg i nästan en vecka med feber och mådde skit..sen fick jag nån inflammation i munnen..efter nästa en vecka av obeskrivligt ont så tog jag mig i kragen och gick till tandläkaren...domen där, jo dra ut visdomstanden. Jippie! 1300kr mindre i kassan:( Sen så fick jag en ny tid tills på torsdag (17/2) för undersökning...650kr där..pengar som man gärna lagt på annat. Tråkiga pengar att behöva betala, fattar inte varför tandvård ska va så ohyggligt dyrt..inte konstigt folk drar sig för att gå dit..fattar inte politikerna detta! Usch! Blir upprörd bara av att tänka på det.

Blev uppringd i fredags från ett av personliga assistent jobben jag sökt..detta va 50% dagtid. Dom sa att dom skulle återkomma till de personer de va intresserade av i denna veckan för att boka tid för intervju. Räknar inte med nått då det varit så många motgångar de senaste..bara nitlotter..

men det hade varit så skönt att få komma igång igen. Få göra nått vettigt på dagarna. Hade man ändå haft ett syfte med att gå hemma då hade det varit en sak..men när man itne har det så blir det långrandigt i det stora hela.

Här har vi det kallt. Igår va det -16 grader när Orre skulle susa iväg för att jobba natten...just nu är det bara -5. Men det blir nog kallare sen.

What else?
Jo, fick tillbaka ALLA papper från akassan som jag skickat in...allt måste göras om!! Störande! För en liten skitsak va fel eller va det nu va..så nu måste jag skicka iväg papper till kommunen igen...vänta på dom igen...för att sen skicka in allt igen! Segt!

Igår fyllde Jimi år. Vi (jag, Orre, Fredrika, Bengan) köpte biljetter till honom och Johanna till comedy raw i göteborg som dom ska få gå på nästa vecka:) Han blev glad för det...hoppas föreställningen är bra bara:)

Laddade ner Dawsons Creek igår med:) Ville ha alla 6 säsongerna men det hade tagit en livstid att få ner så jag tog ner sista bara...sett nått avsnitt på nätet innan och vet hur den slutar men måste se alla:) Få dregla över min tonårskärlek Pacey (Joshua Jackson) <3 ;) hahaha! Det va den bästa serien som fanns tyckte jag då...Jag vet två som håller med mig där ute..Lotta och Agge:) Satt alltid bänkad framför det programmet och tyckte det va såååååå bra:) Helt fantastiskt!
Så nu är ytterligare en kväll räddad för min del...Orre jobbar ju natt så då har jag nått att sysselsätta mig med när han åkt till jobbet..

En liten bild på mina fina sysonbarn med <3


Personlig text om dig själv...