Back in västerås

Date: 2011-12-29 Time: 19:36:46 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Så är det ja. Nu är julen över och vi är hemma i västerås igen. Julklapparna blev omtyckta av barnen, vilket va bra:) tror nog alla va nöjda, även de vuxna:)'

Annars? Händer inte så mycket, väntar på att nyårsafton ska va. Äta och god i gott sällskap:) ska bli trevligt.
Idag har jag och Tiina varit och shoppat lite i erikslund. Blev lite bebiskläder. Så söta! Så nu har plutten lite att ha på sig när han/hon väljer att dyka upp:)
Därför ska tiden bannemej gå fort nu har jag bestämt! Vill ha våren, så att vi kan få sällskap av vår bebis <3 !
Det märks att den växer där inne iaf, inte bara på min mage, utan det känns med:) mycket mer sparkar och rörelser inifrån. Så mysigt! Tror Lill*n hade aerobics/kickboxnings-pass häromkvällen. För det va full rulle precis hela kvällen! I ett par timmar:) haha! Så kul!

Ska bli intressant och se vad min bm säger på måndag när vi ska dit, ska äntligen få höra hjärtljuden:) längtar! Sen ska magen mätas också. Intressant ;) får uppdatera lite efter jag varit där så, om någon nu läser här, ni kan hänga med lite i utvecklingen.

Nu ska jag och min super-söta sambo äta kvällsmat. Adjö! Slänger med bilder på klädena vi köpte idag, bland annat den pyttelilla söta strumpan <3


Mitt Limmared och Jag <3

Date: 2011-12-19 Time: 08:49:09 \ Category: Allmänt \ Comments: 0

Jo då, som rubriken lyder så är jag i Limmared för att fira jul:) kom i lördags. Sovit hos Fredrika och Bengan inatt, och igår hos Johanna och Jimi. Blivit lite omkring flyttande, trots att jag redan trodde allt va bestämt...är så när man är stor i orden men väldigt liten på jorden. Snacka går bra!

Imorse blev jag väckt när Bengan kom hem från jobbet, när hundarna skällde loss för fullt, är hopplöst när jag blir väckt..kan inte somna om igen. Så det va bara att stiga upp. Ätit frukost och duschat. Snart ska jag och Fredrika bege oss till gällstad en sväng och titta runt lite. Och ikväll ska jag klä julgranen hos Johanna tillsammans med barnen:)

Vi va på gekås igår. Handlade färdigt de sista julklapparna. Skönt! Va inte alls så farligt med folk, det gick att gå runt. Otroligt! Ingen kö in eller knappt till kassan.

På torsdag kommer min kära sambo hit. Med alla julklappar vi köpt i västerås. Ska bli mysigt att träffa honom igen <3

Två bilder skickas med idag, tidig morgon hos Fredrika. Doris har lagt beslag på min kudde!


DÅLIGT HUMÖR!

Date: 2011-12-13 Time: 11:54:31 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Fick precis papper hemskickat från den förbannade a-kassan att jag får ingen ersättning från dom då jag inte arbetat såpass mycket som dom anser att man ska. Trots att dom säger att man ska va medlem ett visst antal månader för att kunna få ersättning och bla bla bla! Säg för i helvete bara som det är istället för att slingra undan med massa annat skit-snack! Detta kommer ju innebära att jag antagligen kommer få den lägsta mamma-penningen med..vilket suger apa! Humöret är långt ifrån på topp nu! Jag har jobbat mycket! Va fan va idén med att gå med där från början då? När man inte får nån hjälp? Ett jävla tjat...gå med gå med gå med! Sen sitter det människor hemma i sina soffor och blåser staten på massa pengar..genom att kräva socbidrag .... behöver inte jobba för man orkar inte, kan konstigt nog inte..trots att det inte är några fel på en, pallar inte press, stress, kan inte göra det eller det...för fan SKÄRP er folk! Finns dom som har det 100 ggr värre! Som inte har lyxen att sitta på sitt arsle och gnälla att man inte "orkar" jobba! Skulle kunna mörda för en cigg nu! Förbannade nikotin! Förbannar dagen man började med den skiten! Just det jag har slutat röka..inte nyligen dock..utan varit rökfri ett bra tag nu..men suget kommer när du minst anar, fortfarande, och knockar en tillfälligt! Jävligt jobbigt!!! JAG BLIR TOKIG!!!!!!!!

Blogg från badkaret

Date: 2011-12-10 Time: 19:54:48 \ Category: Allmänt \ Comments: 2

Som rubriken visar så bloggar jag från/i badkaret:) haha, ligger här och flyter. Eller sjunker.
Hållt igång hela dagen! Jag och Fredrika har varit och letat julklappar från 11-16 ungefär. Tog hand om världens berg med disk när jag kom hem. Bara det tog ca 45 min, sen fram med dammsugarn ett par varv. Nu innan jag hoppa i här har jag kokat knäck och letat fram glögg set i källaren...så ja mina vänner, nu värker det i fogarna och ischias-nerven gör sig påmind:( usch! Då är det skönt att slappna av i ett varmt bad en stund:)

Börjar bli rätt så klar med julklapparna:) skönt! Bara några få som är kvar, och det är saker jag vet jag ska köpa men inte riktigt hittat än. Så är det med det!

Nytt på gravid-fronten då? Jo bebis sparkar allt hårdare och oftare:) äntligen känner man det. Inte känt det tidigare pga moderkakan i framvägg som det så vackert heter. Så den är väl lite i vägen då antar jag. Men nu jäklar ta den igen för förlorade känningar:) i torsdags kväll va det verkligen rejäla kickar, hela magen bara studsa till;) är mest aktivitet där på morgonen och kvällen när man lagt sig såklart:)
Undrar så va det är för en liten krabat som gömmer sig där inne. Är det en liten flicka eller pojke? Fredrika ska ju få en pojk, dom kollade upp det ordentligt i Gbg i torsdags. Vore kul om vi fick en av varje, alltså en flicka till mig. Men innerst inne så spelar det absolut ingen roll. Bara det är ett friskt välskapt barn:) vore dock tacksam om den inte blir nån 5-6 kilos klump som man ska kämpa ut;) haha! Återstår att se:)

Nu blir det lugnt resten av kvällen. Kolla tv och äta lite godis:) ska nog dra upp julgranen en dag. Ganska snart. Måste ju få njuta av den ett tag, för jag åker ju till limmared nästa vecka nån gång, då vill jag ha fått titta lite på min fina gran först:)

Skickar med en liten bild på kusinerna i magen:)

Hepp. Slut-plaskat för denna gång. Adjöss!


Test från mobilen

Date: 2011-12-07 Time: 22:57:06 \ Category: Allmänt \ Comments: 4

Så äntligen kan man blogga från mobilen:) eller äntligen och äntligen. Har ju inte varit aktiv här på en evighet heller så...men nu blir det är kort test inlägg här:)

Förresten, kolla in snyggingen på bilden;) nästan så jag busvisslar åt mig själv...speciellt i dom läckra kläderna;)


Personlig text om dig själv...