Flytt

Date: 2012-08-31 Time: 18:50:00 \ Category: \ Comments: 0

Ja flytten har börjat på allvar. I säger adjö till vårt hem på skjutbanegatan. Vi har trivts bra där och har de bästa minnena i livet därifrån. Men nu blickar vi framåt och förhoppningsvis blir detta bra:)
Idag har jag och Tiina grejat för fullt i nya lyan. Så fint det blev. Älskade sambon har burit och burit massa. Knappt sovit nått, han har jobbat natt och sen vaknat tidigt, stackarn. Men en natt kvar sen ledig i en vecka. Blir skönt.

Ikväll sover nog jag och Ville i skultuna hos Tiina och Tomas. Så kan vi börja greja tidigt imorgon så pappa får sova i lugn och ro.

Ibland känner jag mig lite ledsen. Just nu gör jag det.
Saknar min familj där hemma. Men samtidigt är jag väldigt glad att jag inte bor där. Bland alla problem och tjafs.
Får då hade nog jag fått lägga in på mig psyket ett par veckor. Gäller inte mina systrar nu :) dom skulle jag kunna ta med mig till en öde ö och bo ett par månader med ;) innan vi driver varann till vansinne dvs ;)
Blir besviken på folk man en gång trodde sig känna. Som nästintill uppmuntrar folk med problem till att fortsätta som dom gör genom att möjliggöra vissa saker för dom.

Jag är evigt tacksam för min älskade son och sambo. Som gjort mig till en bättre person och som förgyllt mitt liv på sätt jag inte trodde va möjligt. All kärlek till er <3


Full rulle!

Date: 2012-08-30 Time: 09:21:39 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Ja det vill jag lova! Vi har så mkt att göra! Packa och röja osv. Super-tråkiga grejer! Det roliga är att packa upp sen och göra fint i nya lägenheten. Men det är ett tag kvar innan vi är där. Sen att man har en liten mitt i allt underlättar inte! Man får inte så mkt gjort när man ska underhålla plutten mitt i allt :)Fast jag underhåller ju hellre honom är bär massa tråkiga flytt-grejer ;) haha! Tur man har en sambo som styr upp det andra.
Ska packa lite sen i eftermiddag när Orre vaknat, nu sover han gott efter att ha kört massa grejer hela dagen igår och sen åkte och jobbade natten, utan någon vila däremellan.
 
Vad har vi gjort mer?
Tillsammans med Johanna och Wilmer gick vi till Hälla i förrgår. Tittade runt lite, lunchade. Blev totalt en promenad på över 1 mil. Mkt bra jobbat tycker jag :) Helt slut va jag efteråt.
I eftermiddag ska vi till bvc för att väga och mäta Ville. Tror han sprungit iväg på längden :)
 
Imorse när jag skulle byta på honom och klä på honom så slog det mig! Shit vad stor han blivit! I mina ögon är han ju min lilla bebis! Men han har sprungit iväg i längd och går upp fint i vikt med. Men man inser inte alltid hur stora dom blivit, alltså dom växer ju i takt med tiden går såklart. Men ibland när bebis-bubblan spricker så förstår man att de är inte så små längre.
Jag kan forfarande hålla Ville bakom nacken när jag lägger honom och tar upp honom, trots att han  inte behöver det och inte behövt det på länge. Haha! Man är lite trög ibland :)
Fast det kvittar väl egentligen sen hur stora dom än blir så i våra ögonen är de alltid våra små barn :)
 
Men jo! Ville har ju fått smaka på gröt med! kanske jag redan skrivit? Kommer inte ihåg. Det va en spännande upplevelse. haha!
 
Kanske uppdaterar lite sen när vi varit på bvc
<3



 
Snyggve ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Gröt för första gången :)
 
 
 
 
Söta dreggel-monster :)
 
Mina fina killar <3
 
Älskade barn!
 
 
 
cooling :)

Möte och ny bostad

Date: 2012-08-27 Time: 20:19:50 \ Category: \ Comments: 0

Idag har jag varit på möte på stadshuset. Tanken är att jag ska hoppa in och jobba lite. När Orre är ledig dvs. Jag får styra helt och hållet över tiderna själv, komma och gå som jag vill. Och det passar mig hur bra som helst :) blir några strödagar bara. Ingen längre period åt gången. Tycker Ville är för liten än.

Idag fick vi nycklarna till lägenheten med. Vi va där och tittade. Jag tog
Massa kort :) lägger upp dom här sen så nån kan titta som är intresserad. Det känns toppenbra med nya stället. Vi är så nöjda.

Igår så höjde vi även Villes portioner ersättning. Märkte att han blev väldigt ledsen efter redan 3 timmar. Och han har stått sig i 4 timmar innan på 150 ml.
Men han växer ju för fullt så klart man måste öka allt eftersom. Så nu får han 180 ml och står sig stadigt i minst 4 timmar:)
Och igår fick han prov-smaka gröt för första gången:) det gillade han.
Även om det va lite konstigt att få nått på en sked, med konstig konsistens;)
Så roligt att se honom känna efter och smaka ordentligt:)
Nu ska jag natta prinsen här, förhoppningsvis sover han gott inatt så även mamma får sova gott:)


Sista dagarna

Date: 2012-08-26 Time: 09:44:48 \ Category: \ Comments: 0

De sista dagarna på skjutbanegatan
Närmar sig med stormsteg. Nästa helg vaknar vi upp i skultuna :) känns bra! Men samtidigt lite sorgligt att säga hej då till lägenheten som vi trivts så bra i. Men detta blir bra:) vi får större boende, Ville kommer få ett eget rum ( inte än dock ;) ) och diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare! Lyxigt till tusen :)

Så va ytterligare en helg över, den har väl varit sådär.
Igår va vi på marknaden. Köpte strumpor:) 14 par för 100 kr, ett fynd!
Vi kunde inte stanna så länge för det blev alldeles för varmt för Ville.
Sen va det en jävla massa getingar med! Fatta paniken jag hade! Fick springa omkring och äta för fanskapen skulle upp i maten och ansiktet på mig! Som tur är låg Ville väl skyddad i sin vagn med insektsnät på. Usch för dessa vidriga djur!

Förkylning har jag på g med. Näsan killar och rinner. Inte kul! Så kommer säkert plutten bli smittad av mig med.

Ev så får vi nycklarna redan imorgon till nya stället, känns skönt. Då kan vi börja lite sakta men säkert. Inte lika stressigt:)

Imorgon ska bilen besiktigas och jag ska på möte nere på stadshuset. Ska ev hoppa in och jobba lite strödagar, när Orre är ledig. Dryga ut föräldrapenningen lite. Man blir inte tät av att vara mammaledig det ska gudarna veta! Vill inte binda upp mig på allt för mkt jobb då jag anser att Ville är för liten än. Men att hoppa in lite då och då när det passar mig känns bra :)

Såg en sån söt bil igår till barn :) lägger upp bild på den.

Nu ska jag fylla på min kaffekopp.
Hej så länge


Nattar barn

Date: 2012-08-24 Time: 21:16:38 \ Category: \ Comments: 0

Jo då, här sitter jag jämte Ville och har precis matat honom. Busungen ska ligga och prata lite innan han kan somna:)
Inatt sov han hela natten, härligt när det händer. Men jag va trött idag ändå. Vi va uppe tidigt och skulle till sjukgymnasten. Vilket gick jättebra:)
Ville va så duktig så! Vände sig där från rygg till mage.
Jag fick lära mig lite hur vi ska träna honom och ett återbesök är inbokat om 4 veckor.

Efter det besöket så åkte vi hem, drack kaffe med mormor och morfar, sen begav dom sig hemåt, mot Tranemo. Har varit så mysigt att ha dom här.
Va ovant att behöva diska idag ;) man blir snabbt bortskämd :)

Efter dom åkt så gick vi på promenad med Johanna och Wilmer. Blev en bra runda på 7 km! Hejja hejja:)
Sen när vi kom hem va jag helt slut.
Har förkylning på g känner jag så det är inte konstigt man blir trött. Så efter jag lagat mat så tog pappa över Ville så kunde mamma lägga sig och vila lite. Skönt!
Idag kom min sambo hem med en stor bukett blommor till mig! Då blir man lycklig! Det värmer i hjärtat! Älskade man <3 dom va så fina:)

Nu ikväll händer inte mkt. Blir lite tv tittande, kanske film. Sen tidigt i säng. Imorgon ska vi på marknad :)
Och imorgon ska Ville få smaka på gröt för första gången. Bara en - två teskedar. Måste ta det varligt fram så vi inte chockar magen på plutten :) ska bli så roligt att se hur han reagerar.
Bebisen börjar bli stor nu ju.
Han har börjat med nya ljud med. "prutt-ljud" gör han. Räcker ut tungan och blåser för fullt. Ibland riktigt spottar han :) haha! Ser så roligt ut!

Nu tror jag minsann att en plopp skriker mitt namn ute i vardagsrummet! Bäst att göra slut på dess lidande och trycka i mig den illa kvickt ;) god natt


Ta till vara på era nära

Date: 2012-08-23 Time: 21:50:01 \ Category: \ Comments: 0

Gör det! För när vi minst anar så rycks de ifrån oss! Orättvist, fruktansvärt, tragiskt, hemskt, och bara för jävligt rent ut sagt!
Alla mina tankar går till din familj, dina barn, föräldrar, syskon och vänner.
Alldeles för ung! Vila i frid Sofie!
Så krama och pussa extra mycket på era nära. Och ta dom aldrig för givet!

Idag har regnet öst ner här. Vi har inte gjort nått särskilt. Skulle åkt ut till skultuna men blev inte av, inget roligt att gå runt där i regnet.
Så vi stannade hemma.
Min älskling blir idag 4 månader <3
Jag kan inte tro det:) han har förgyllt våra liv i 4 underbara månader!
Till helgen ska vi börja med lite gröt :) stora killen ju som får börja äta fast föda:)

Imorgon väntas ett tidigt besök hos sjukgymnasten. Och
Mormor och morfar åker hem imorgon med. Har varit mysigt att ha dom här :)

Nu ska jag titta på en favvo film som går på sjuan. Ps I love you <3



Läkarbesök och långväga besök

Date: 2012-08-22 Time: 21:16:38 \ Category: \ Comments: 0

Mormor och morfar kom igår. De är på väg hem från Norrland och stannar över här ett par dagar. Alltid roligt med besök :)
Och hittills har det varit som rena rama semestern för mig. Mormor hon lagar mat och diskar. Morfar han hade dammsugit hela lägenheten när jag och Ville kom hem idag:) så söta och snälla dom är <3
Imorgon ska vi åka en sväng till skultuna. Ska visa dom vart vi ska bo så dom hittar dit nästa gång. Sen blir det kanske en fika på mässingsbruket:)

Idag va jag hos läkaren med Ville. Allt såg bra ut:) men muskulaturen va lite förkortad och spänd på vänster sida. Så hon trodde att med lite hjälp av sjukgymnasten så blir detta kanon. Han har i stort sett nästan rätat ut nacken själv redan. Men lite hjälp på traven skadar ju inte.
Hon sa med att detta har säkert blivit redan i magen, att han låg lite snett. Sen iom att han va såpass stor så är det inte alls konstigt.

Imorgon blir min lilla bebis 4 månader. Redan !!!
Va inte längesen vi fick hem honom ju. Tiden går allt för fort.
Men jag njuter av varje minut med vår fina pojk:)
Vi ska börja med lite gröt till helgen:) ska bli spännande att se vad han kommer tycka om detta:) kommer ta massa kort och filma det med tänkte jag:) stora killen ju <3

Igår va vi på första BVC-träffen med massa mammor och barn. Vet ju inte riktigt om det va nått för mig. Kommer kanske gå nån gång när det är nått intressant tema eller information. Men inte varje gång. Inte riktigt min grej det där. Allt känns så påtvingat på nått vis.

Nu blir det glo på dumburken i väntan på sömn.
Natti natti!


Längesen

Date: 2012-08-19 Time: 12:12:00 \ Category: \ Comments: 0

Jo nu va det ett tag sen jag skrev här. Inte allt för mkt har hänt heller.
Äntligen är denna veckan över. Orre har jobbat eftermiddag och har haft bilen, så man har blivit helt låst här hemma, skit tråkigt!
Men nu är det över:)

Igår va ja ute med Tiina och Kickan:) det va roligt! Vi va först hos Tiina där hon bjöd på god mat, enchiladas:) mums! Sen drog vi ner på stan.
Känner lite idag att man va ute igår, men det är inte så farligt ändå:)
Sen i eftermiddag ska Ville vara lite hos sin faster. För vi ska börja röja här hemma inför flytten. Rensa ur köket är väl tanken. Mkt som ska slängas! Ska bli skönt när det är gjort!

Veckan som kommer nu är fullspäckad. Mormor och morfar kommer hit igen, de åker hem från Norrland och stannar förbi här ett par dagar. Sen är första träffen med BVC-gruppen på tisdag. Får väl se om det är nått att ha.
Sen ska vi till läkaren med Ville på onsdag. Dom ville ju undersöks honom igen, får se var hon säger efter det. På torsdag ska jag på möte på stan med Folksam. Super-tråkigt men kan vara bra att se över våra försäkringar nu. Och på fredag ska vi till sjukgymnasten med Ville. Träningen av nacken ska börjas och vi ska få lära oss hur vi ska träna honom också.
Sen är ju höst marknaden till helgen, ska bli mysigt att gå runt och titta lite. Ja ska köpa strumpor:)
Sen ska vi väl hinna med lite promenad däremellan med hoppas jag:)

Nu ska jag snart hänga tvätt, wohooo va roligt;)
Adjö gott folk!


Mycket framför

Date: 2012-08-16 Time: 09:18:34 \ Category: \ Comments: 0

Nu händer det en hel del framöver känns det som. Nästa vecka börjar BVC-gruppen, med mammor och barn. Sen ska vi till läkaren igen med Ville. Dom sa ju att dom behövde undersöka honom igen. Sen nästa fredag ska vi till sjukgymnasten med honom. Få se hur dom tränar nacken och sen lära oss hur vi ska göra för att träna honom och hjälpa honom bli bra.
Sen ska vi packa, flyttar ju om två veckor! Herregud! Stressigt värre!
Men det får gå:) Ville får nog åka till sin faster en stund i helgen så vi kan packa i lugn och ro:)

Sen ringde chefen från stadshuset. Frågade om jag va intresserad att jobba lite strödagar. Och ja det kan jag väl vara:) dryga ut mamma-penningen lite:) inte fy skam. Jag får styra helt över mina dagar själv så det känns bra. Då kan jag jobba lite när Orre är ledig och har sina ledig-veckor, så behöver inte han ta ledigt heller. Vill inte binda upp mig på för mkt för jag tycker Ville är för liten än för att jag ska jobba massa. Han är ju ändå "bara" snart 4 månader.
Men visst är det kul att få kunna styra över det själv och få komma ut lite:)

Tvättmaskinen jobbar för fullt. Mina killar är ute på promenad.
Prinsen har sovit mellan 21.10-07.30:) helt underbart!
Sömn gör susen för humöret.
Det märks på min sambo som sovit lite och dåligt i natt;) redig sur-potta på morgonen;)

Nu ska jag hänga upp tvätten!


Stopp!

Date: 2012-08-13 Time: 20:43:21 \ Category: \ Comments: 0

Nu tycker jag att tiden kan ta och lugna ner sig lite granna! Den bara rusar iväg ju! Undrar vart förra vecka tog vägen? Eller all tid för den delen sen Ville kom till världen? Helt sjukt! Man hänger verkligen inte med!

Sitter jämte Ville som ligger i sin säng och ska nana natten. Men först så måste han ju krångla lite och grejja lite, går ju inte bara somna så där förstår ni;)

Igår em va vi ute och gick en bra bit, 7.5km med Johanna och Wilmer. Bra jobbat av oss! Tog en liten paus vid en bänk så grabbarna fick spana in varann:) det tyckte dom om:) pratade lite med varann:) sen försökte Ville äta upp Wilmers fötter;) tydligen räcker inte hans egna båda händer och fötter utan nu måste vi gärna ta till andras också;) haha! Tok-söta unge:)

Idag har vi haft det lugnt med. Orre jobbar em och har bilen så vi är rätt låsta. Jag satte Ville i bärselen innan och tog en liten promenad till affären. Det gillade han, massa att titta på ju:)

Nu ska jag ringa till kära sambon och sen titta lite tv innan jag också ska nana natten:)


Gudagåva

Date: 2012-08-12 Time: 14:47:48 \ Category: \ Comments: 0

Vagnen är en gudagåva! Ville älskar sin vagn och han sover som en stock i den. Tog upp den innan för att slippa behöva bära på honom, har grymt ont i ryggen till och från nämligen, och han somnar och sover i två timmar i stöten:) härligt. Sen vaknade han och va vaken i två timmar, somnar sen igen och har snart sovit i 1,5 timmar. Sötnosen!

Helgen har varit lugn, Orre jobbar hela helgen. Så igår kom Tiina och Tomas och hämtade mig och Ville så följde vi med till skultuna. Där grillade vi och umgicks. Så trevligt så:)
Idag har vi inte gjort allt för mkt. Blir en promenad lite senare.
Nu är det hemma-fruar på tvn:)


Dålig dag!

Date: 2012-08-10 Time: 16:43:00 \ Category: \ Comments: 0

Ja, dagen började så bra. Med låååång sovmorgon:) ända till 9.30. Ville somnade visserligen sent igår, runt 22.15 och sov ända till 06.30, sen somnade vi om till 9.30 härligt som tusan! Minns inte sist då jag sov så länge!
Men sen har den inte fortsatt bra, inte för min del. Så idag ska jag minsann trösta mig med godis! MUMS! Ska ta med Ville och promenera till affären sen. Har syndat med så mkt annat den senaste tiden, ni kan nog lista ut vad. Dåligt av mig jag vet:( men gjort är gjort.
Så ikväll blir det godis-frossa!
Adjö!


Trött!

Date: 2012-08-09 Time: 16:50:21 \ Category: \ Comments: 0

Fick helt plötsligt en rejäl koma-attack! Ville vaknade 03.30 inatt och fick mat, sen tyckte han det va roligt att ligga och göra sina monster-ljud:) söta unge! Dock innebar det att det tog en bra stund innan jag somnade om.
Sen upp tidigt idag.
Vi va en sväng på mediamarkt innan, tittade på en stereo/dockningsstation till våra mobiler. Nice med lite musik på dagarna, om det så bara är radio. Köpte den inte idag utan vi gör väl det när vi flyttat.
Sen när vi kom därifrån bestämde vi oss för att gå ut och gå en liten sväng, så Ville fick sova vidare. Och varmt va det! Så nu väl hemma gick kraften bara ur mig. Ska nog ta en power-nap på soffan:)
Innan ringde Orre till de som bor i vår kommande lägenhet, det verkar som vi kommer få nycklarna på fredagen 30/8, superbra ju:) så ska vi skynda oss ut härifrån så köparna kan vi tillgång till denna lägenheten så fort som möjligt.
Nu blir det en slappar-stund på soffan!


Spontan-shopping och oväntat samtal

Date: 2012-08-07 Time: 21:40:59 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Fy vilka magplågor jag har:( Dagar som dessa jag önska att jag föddes som man;) För de slipper minsann detta elände. SJUKT ont!
Har alltid haft hemska besvär ända sen jag va tonåring (ok, nu lät man helt plötsligt som världens äldsta tant). För några år sen fick jag starka värktabletter utskrivna för att orka med dagarna. Och har provat det mesta men inget hjälper direkt. Men men, bara att "rida ut stormen", snart går det över.
 
Vad har vi gjort idag då?
Jo, det blev en spontan-utflykt till erikslund med Johanna och Wilmer. Vilket va mkt trevligt :)
Supersöta Wilmer busade med gunghästen:)
 
Vi shoppade lite och tog en fika. Köpte ett matstol till Ville :) Den tyckte han va riktigt rolig att sitta i:) Lite liten är han för den dock, trots att vi har en dyna i. Får nog ha en liten kudde till så han inte faller bakåt allt för mkt.
Vi måste ju börja öva och vänja honom vid att sitta i den för snart är det dags för smakportioner! (Redan?!?!)
Yes snart så är han 4 månader. Vart tar tiden vägen??
Han växer framför ögonen på mig, min lilla bebis <3
Så här kul va det att sitta i sin nya matstol <3
 
Jo, vi väntade ju på remissen till sjukgymnasten pga Villes nacke. Men idag ringde läkaren och sa att läkarna på avdelningen (vilken avd?) ville inte skriva remiss än utan han ska få träffa en ny barnläkare som ska göra en undersökning. Hon pratade sjukt fort så jag hann inte fatta nått typ. Så visst är man lite orolig i mamma-hjärtat. Speciellt när man inte va inställd på det. Så nu väntar vi på en ny läkartid. Hoppas inte det tar allt för lång tid bara! Dock har han faktiskt blivit rakare i nacken, det är stor skillnad tycker jag, Men visst han är lite sned än.Vi får helt enkelt vänta och se vad dom säger.
 
Faster Tiina va här en liten sväng ikväll med och busade lite med Ville. Som tack för det så dregglade han ner henne ordentligt:) Tacksamt :)
 
Känner mig lite små-hungrig, får dyka in i kylskåpet och se vad jag kan hitta.
 
 
 

Kläng-apa

Date: 2012-08-06 Time: 20:59:04 \ Category: \ Comments: 0

Ville har varit som en liten ap-unge idag. Ska bara bäras runt på. Främst när han är trött och ska sova. Så har jag fått bära på honom. Men så fort jag lagt ner honom så vaknar han. Envis som tusan! Till slut så fick jag honom att somna i sin babysitter i eftermiddags, efter mkt slit. Då sov han typ en halv timma. Vaknade med ett gall-skrik och såg alldeles vettskrämd ut, stackarn. Tog upp honom och han somnade hos mig igen, sov då i famnen hos mig i typ 1,5 timme. Visst det är super-mysigt att ha honom i famnen men ibland kan det va skönt att få sitta ifred. Han har även kräkts oerhört mkt idag. Och dreglat som en tok. Så det har gått åt ca tre handdukar. Kläderna åkte av i eftermiddags. Annars har det varit en väldigt lugn dag. Har tvättat lite och tog en liten promenad innan med Ville. God mat åt vi idag med:) stekte kyckling-file och till det åt vi sallad:) mums! Ska bli spännande att se om Ville sover hela natten inatt också:) isf är det tredje natten på raken han inte ens vaknar och äter. Sover så gott:) duktig kille:)


Ont i ryggen!!

Date: 2012-08-06 Time: 11:02:03 \ Category: \ Comments: 0

Det känns som jag ska gå av! Blir tokig! Varje dag, samma visa. Speciellt när jag ligger i sängen. Kan knappt vända mig om i sängen för det gör så ont:( längst ner i ryggslutet sitter det. Vet inte vad jag ska ta mig till. Känner att jag är på riktigt dåligt humör nu med. Blir inte bättre av att jag får gå runt och bära på Ville som är trött och grinig Och bara stretar emot. Usch! Ryggen har blivit helt förstörd efter graviditeten och förlossningen. Nått positivt kanske? Jo! Ville sov hela natten inatt igen:) jag gillar't:) från 20.30-06.15. Duktiga killen! Hoppas verkligen detta är nått som kommer hålla i sig, att han tycker det är rätt skönt att sova länge och sammanhängande:) sen ligger han vaken i typ 30-40 min och somnar därefter om i en timma igen:) love it! Så vi tog sovmorgon idag med, till ca 09:) Nu ska jag dricka lite kaffe och försöka bli av med mitt dåliga humör!


Semesterslut

Date: 2012-08-05 Time: 21:12:34 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Idag är Orres sista dag på semestern. Vi avslutar kvällen med film och godis :) Sen är väl tanken att vi ska börja bli lite duktigare imorgon gällande mat osv. Vi får se hur det går:)
 
Idag har vi varit nere på stan och skrivit kontrakt med de som köpt vår lägenhet, nu är det gjort! Från och med 7/9 tillhör inte denna lägenheten oss längre.
Kommer bli konstigt..vi har jut trivts så bra här:) Så många minnen. Mkt roligt har vi haft här, både själva och tillsammans med andra.
Här va vårt första hem tillsammans. Villes första hem. Vattnet gick här. Ja massa minnen <3 Men vi kommer skapa nya minnen på nya stället och de som kommer bo här kommer säkert trivas superbra med.
Och jag tror vi kommer trivas bra på nya stället också. Kommer bli så skönt med större boende. Och med tvätt och diskmaskin:) Lyxigt värre!
 
Nu ska jag sätta mig jämte min älskling <3
 
Natti natti

Här går det undan

Date: 2012-08-04 Time: 14:52:10 \ Category: Allmänt \ Comments: 2
Jajjemen, det gör det minsann:) Efter knappt en vecka på hemnet så är nu lägenheten i princip såld:) Blir ingen visning på måndag för imorgon ska vi ner på stan och skriva kontakt. Så skönt! Och roligt att det gick så fort och vi är nöjda!
 
Annars? Pappa är på kryssning så Ville och jag är hemma själva. Han kommer hem ikväll. Gårdagen spenderade vi hemma hos Tiina. Hon bjöd på tacos, det tackar vi för.
Idag tog Ville och jag sovmorgon, härligt som tusan! Det händer inte allt för ofta så när det väl sker är det underbart:)
 
Suttit och tittat på ikeas hemsida nu, är en del som vi behöver handla till nya lyan, och det ska bli så roligt:) Roligt med nytt ställe som känns fräscht och fint:) Och ännu roligare att få handla nytt och göra fint och inreda:)
 
Vi va ju hos läkaren med Ville i torsdags. Hon konstaterade att han har torticollis - ett finare namn för nackspärr. Så hon skrev en remiss till sjukgymnasten så vi får hjälp att träna honom och att nacken ska rätta till sig på honom. Och det är väl från födseln. Vilket inte är konstigt när man tänker på hur stor han va när han kom. Han bodde ju trångt till slut i magen;) Så hoppas vi får tid dit fort. Hon tyckte väl också att vi skulle mata honom mer eftersom han dippat så i sin kurva. Men grejen är vi kan inte trycka i honom mera mat. Han orkar inte det. Vi har nyss ökat hans portioner och han blir proppmätt efter en måltid. Han är ju liksom inte underviktigt eller mår dåligt av det. Men hon tyckte vi skulle hålla koll på det. Vilket vi absolut ska göra. Men huvusaken är att han ändå mår bra tycker jag. Min prins ligger här jämte mig på soffan och sover så gott <3
 
Hade ju tänkt att ha dopet i början på september där, men iomed flytten så får vi lov att skjuta på det. vet inte riktigt när vi kan tänkas ha det istället. det löser sig. Någon dopklänning lär han inte kunna ha då:) får köpa kostym till plutten:)
 
Nu ska jag bara invänta att Ville vaknar sen får vi se vad som händer resten av dagen:)

Personlig text om dig själv...