Tyst och tomt

Date: 2012-09-30 Time: 13:12:48 \ Category: Allmänt \ Comments: 2
Nu har Fredrika, Bengan och Alvin åkt hem. Så tyst och tomt det blev.
Va roligt att ha dom här. Det är stunder som denna som jag hatar avståndet hem. Man träffar folk alldeles för sällan och det är inte det lättaste att bara åka ner heller.

Ville har varit snäll mot sin moster och kusin när vi va borta:) Duktiga killen!
Igår när vi kom hem så hade Fredrika fixat mat. smaskens värre! Blev väldigt lugnt igår. Efter barnen somnat så dröjde det inte länge innan Fredrika och jag gick och la oss också. Bengan och Orre satt uppe en stund längre och drack någon öl och tjata skit :)
 
Nu sover lilleman här. När han har vaknat ska vi bort till Tiina och Tomas och bli bjudna på lunch :) Härligt när man slipper laga mat själv.
Ingen förberedning, ingen disk ;) Gött!
Sen efter det ska vi iväg och storhandla. Ville behöver blöjor och lite annat smått. Skåpen behöver fyllas på också.
Ett nödvändigt ont.
 
Tiina och jag ska nog åka neråt snart. Åker mitt i veckan så stannar vi över i Limmared och åker sen en dag till gekås :) Shoppa till plutten och handla julklappar till alla barnen i familjerna Andersson/Axelsson/Jansson.
6 st barn numera i våra familjer tillsammans :)
 

Tyck synd om mig!

Date: 2012-09-29 Time: 21:50:30 \ Category: \ Comments: 2

Vidriga vidriga magont försvinn!!
Eftervärkarna jag hade efter förlossningen va ingenting mot detta! Det har blivit 100 ggr värre efter graviditeten än innan.
Känns som någon satt min livmoder i ett skruvstäd och bara vrider om hela alltet!
Så tyck synd om mig!

Nu lägger jag mig i fosterställning i sängen och hoppas det lättar så jag kan sova.


Hemåt

Date: 2012-09-29 Time: 17:32:45 \ Category: \ Comments: 0

Sitter på bussen på väg hem från Stockholm. Vi va på kryssning igår:) och Gud så roligt vi har haft det!
Va helt underbart att få umgås tillsammans igen, som ett par :)
Äta god mat och partajja och umgås med fina vänner! Ett toppen dygn verkligen!

Men jag har saknat Ville något förskräckligt! Han va så ledsen igår när jag ringde och då va jag nära att hoppa av båten och åka hem igen.
Men det gick bra tillslut. Han har varit snäll mot moster, men vaknat tidigt :) Sötnosen!

Nu när vi kommer hem har Fredrika gjort mat :) mums! Ska krama om min son i en evighet med :)
Sen blir det nog ett glas vin tillsammans med Fredrika och Bengan, när barnen lagt sig för natten.


Paradiset

Date: 2012-09-28 Time: 08:07:30 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
" Det finns bara ett paradis på östersjön"

Idag ska vi ut och åka båt. Jag och Orre ska tillsammans med 6 andra person på kryssning med Birka Paradise :)
Det ska bli så kul att komma ut och göra något TILLSAMMANS! Som ett par! va evigheter sen. Är ju inte riktigt prioritet annars när man har små barn.
Det betyder alltså att vi ska lämna bort Ville över en hel natt för första gången. Ooooo denna mamma kommer vara sååå nervös och orolig över plutten.
Men det kommer gå bra. Är ju ingen okänd som ska passa honom. Fredrika, Bengan och Alvin kom upp igår och ska passa Ville medans vi är ute på galej :) Mycket snällt! Så kan kusinerna busa loss!

Igår va Orre iväg och köpte en gåstol till Ville. En stol som man kan göra om till gunga med :) Kul värre!
Lite hög än den än till honom,. Men han får precis fäste med fötterna så han kan skjuta på.
Han tyckte det va så roligt med Alvins stol igår så Orre stack iväg och handlade en. Så nu kan kusinerna köra rally här hemma :)
 
 
 
 

 
 

Läkarbesök och mys-fika

Date: 2012-09-26 Time: 14:11:27 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Dagen började med ett läkarbesök. Pga utslagen som Ville fått. Läkaren tittade lite snabbt på honom och sa att det är atopiskt eksem. Så han skrev ut två sorter cortison salva som vi ska köra med nu en period. Är det inte bättre inom 10 dagar så ska vi höra av oss igen. Men det är inget som smittar ialla fall. Skönt! Gosebebisen charmade läkaren ordentligt och han tyckte det va ett häftigt namn vi gett vår prins :) JAG VET ;) haha!
 
Sen styrde vi kosan mot Johanna och Wilmer. Vi hade stämt fika-dejt och egentligen promenad. Men det va sånt skit väder idag så vi skippade promenaden och fika istället. Så himla kul :)
Smaskiga muffins bjöd hon på med!
Wilmer och Ville fick busa och dra lite i varann. haha. Sötnosarna! Och mästerfotografen Johanna tog så fina kort på dom. Denna klanten (dvs jag) glömde ju kameran såklart. Typiskt mig! Well well, fick korten precis skickade till mig och lägger upp några här på sötnosarna.
 
Ville somnade så fort jag satte honom i bilen efter allt bus. Och sover än, bar upp honom och la honom i sängen. Det tar på krafterna att träffa kompisar :)
 
Vad händer annars idag? Jo vi ska röja ur gästrummet så Fredrika m familj kan sova där imorgon när dom kommer. Sen kanske det blir en snabb-sväng till expert med och kika lite.
Efter detta ska vi nog på lite kalas här i skultuna.
Full rulle ;)
 
 
Här ska vi peta lite och se vad som händer :)

 
puss puss <3
 
 
    Slappar-killarna!
 
 
   Älskade barn!
 
Dom är ju bara för söta killarna! Nu kom sambon hem och och jag ta och vandra till apoteket så vi kan börja smörja lill-killen i ansiktet.
 
Tjoflöjt!
 
 
 
 
 
 

Stackars Ville

Date: 2012-09-25 Time: 21:03:49 \ Category: \ Comments: 0

Ja det är synd om honom, min älskade bebis. Utslagen blir bara fler och fler och har sen igår blivit värre:( fått läkartid till imorgon, så hoppas på en lösning och att han hittar problemet bakom utslagen. Det stora som sitter på vänster kind är ilsket rött och vätskar sig! Usch!
Han har också börjar klia sig där, och på armarna. Jobbigt för honom. Inga salvor hjälper heller.

Idag har vi promenerat. Eller jag har promenerat och Ville har sovit gott i vagnen :) gick en sväng till Kickan som bjöd på kaffe :)
Jag åkte en snabbis till erikslund och bytte en mössa och ett par byxor.

Imorgon ska vi, bortsett från läkar-besök, åka hem till Johanna och Wilmer och fika:) ska bli super skoj :)
Går grabbarna busa loss lite tillsammans :)

Sen ska vi städa här hemma på eftermiddagen...boring! Men ett måste. Måste få ordning på gäst-rummet inför torsdagen när Fredrika, Bengan och Alvin kommer.

Jo! En till rolig sak!
Min storasyster och hennes man kommer hit nästa vecka över en natt :) jippie! Ska bli roligt att träffa dom. Inte setts på snart tre månader.


Multitasking

Date: 2012-09-24 Time: 14:27:24 \ Category: \ Comments: 0

Det har man blivit proffs på sen man fick barn. Nu har jag tvättat hela dagen.
Underhållt bebis samtidigt som tvätten hängts upp:)

Nu är orre hemma och leker med Ville så jag kan laga mat

Ps, jag har världens sötaste barn <3


Härliga solen

Date: 2012-09-24 Time: 11:14:00 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Idag är det fint väder :) Men kallt ute. En riktig höstdag! Ska ge mig ut sen en sväng med Ville på liten promenad. Nu sover han och jag håller på med tvätten. Supertråkigt men måste göras!

I förra veckan jobbade jag lite ju. Va superkul! att få komma ut och göra något annorlunda. Prata med vuxna människor:) Även om jag älskar att prata med Ville, så är det rätt trevligt att kunna få ett svar som man förstår ibland :)
Blir lite fler dagar i nästa vecka. Denna veckan jobbar Orre fm då stannar jag hemma med min bebis :)
På tal om bebis så blev Ville 5 månader igår! Stor kille! Vi va iväg i lördags till babyproffsen och köpte en ny bilstol. Den är superbra och han sitter som den kung han är i den :) Köpte även en nackkudde till som hjälper till att stötta upp huvudet när han sover i stolen.

Denna veckan kommer bli så bra! Fredrika, Bengan och Alvin kommer på torsdag :) De ska passa Ville fre-lör. Vi ska på kryssning. Så det kommer vara första gången vi är ifrån honom ett helt dygn. Hoppas det kommer gå bra bara :)

Nu ska jag hänga upp den tråkiga tvätten.
 

Tänk vad tiden går fort

Date: 2012-09-19 Time: 21:13:00 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Ja tänk! För ett år sen så hade vi nyligen kommit hem från Turkiet, semester tillsammans med Tiina och Tomas. Varmt och skönt va det :)
Och jag tror att vid denna tiden så gick jag in i v.12 i graviditeten. Kunde andas ut lite granna:) För så långt hade jag inte kommit de andra gångerna :) Även om jag egentligen inte vågade hoppas förrän efter ultraljudet. Men det va ändå en milstolpe :)
Då jobbade jag också på stadshuset. Tillsammans med Ulrika. Och imorgon är det dags igen. Ska bli roligt att komma ut lite. Och jag får ju styra över tiderna helt och hållet, vilket känns skönt. Jag kommer jobba lite strödagar då och då. När Orre har sin ordinarie ledighet från jobbet. Så det är inget som påverkar hans jobb.
Tror grabbarna kommer ha det mysigt tillsammans hemma. Få lite pappa-son tid. "Bonda" lite :)

Idag har jag mått mkt bättre. Näsan är fortfarande täppt och hostan är dryg men smaken börjar komma tillbaka! Woohoo! Många bäckar små ;)

Har även gjort planer med bästa Sofie :) Förra året så såg vi Breaking Dawn pt 1 tillsammans på bio. Vi myste för fullt. Gravida bägge två. Vi åt och sov ;) haha. Shoppade på stan och bara umgicks. Så kul.
Så i år kör vi en favorit i repris. Inte gravida dock :) Så denna gången blir det bio och utgång! I november, helgen är redan bokad och jag längtar som tusan! Vi har alltid så roligt ihop. Och det kommer även detta göra. Så himla roligt och betyder så mkt att hon tar sig tiden att komma upp hit och hälsa på oss. Hon har ju ändå två barn liksom, men tar sig ändå den tiden:) Fina Sofie!

Va en sväng hos Kickan och Tomas innan. Där blev jag bjuden på lite mat och god bulle och kaffe :) Sen ringde Tiina. Då hade hon bakat bullar, och såklart måste man ju bara provsmaka det med ;) Mycket goda bullar det där :) En riktigt fika-eftermiddag blev det.
Nu sover min lilla prins och jag tittar tv. Väntar på att min sambo ska sluta jobbet och komma hem. Så jag kan säga hej och god natt ;) Blir inte så mkt umgänge på kvällarna när han jobbar eftermiddag. Men är rätt så van ändå vid dessa tider han har. Denna veckan är tråkigast när han jobbar hela eftermiddagen och kvällen. Går mkt bättre när han jobbar fm eller natt. Allra bäst är det såklart när han han sin ledig-vecka :)
Ja ja.

Jag tror Ville har klarat sig från vår hemska förkyldning. det verkar så. Och jag hoppas verkligen inte det bryter ut på honom med. Lilla plutten Inte kunnat gosa som jag vill med honom pga smittorisken. Men snart kan jag pussa och krama massa på honom igen :)

Imorgon ska vi tillbaka till sjukgymnasten också. blir mkt åkande imorgon. Först jobb, sen hem snabbt och äta lunch. Sen tillbaka till stan för sjukgymnasten. Hoppas hon tycker han blivit helt bra i nacken. Jag tycker absolut att han är bra nu. Ytterst lite syns det bakifrån, om man vet om det. Men han kommer ju bli helt rak tillslut. Han använder sina muskler i nacken mer och mer ju större han blir.
Hoppgungan gillar han också. Studsar runt för fullt :) Härligt!
Tänk vilka roliga grejer dom har för barn. Hoppgungor, gåstolar, massa låtande leksaker.
Visst det skulle se förbannat roligt ut om man som vuxen satt i en hoppgunga, men det skulle nog också va rätt kul? ;) hahaha! Muppigt värre att sitta hemma mellan köket och hallen och studsa som ett fån :) Vilken syn.

Med det så säger jag natti natti!


Jag ser ljuset i slutet av tunneln

Date: 2012-09-18 Time: 20:21:16 \ Category: \ Comments: 0

Det går framåt! Börjar känna mig bättre :) tack och lov! Fortfarande snorig och hostig och täppt men den hemska hängiga känslan börjar släppa. Bara hoppas nu att Ville klarar sig undan detta eländet!

Vi va iväg en sväng till dollarstore idag på fm och köpte lite förbrukningsvaror, toapapper, schampo osv. Skönt att komma ut lite.

Ville är inne i nån konstig fas nu. Vi som haft det så bra, fått sova hela nätter i ett ganska bra tag. Nu har han börjat vakna en - två ggr och vill ha mat. Visst det går väl an det med, bara varit jobbigt nu dessa två nätter då jag mått dåligt. Och inatt sov han jättedåligt. Somnade 20.30, vaknade 00.30 och fick mat. Sov oroligt och vaknade till flera ggr fram till 05 då det va mat igen. Somnade till 06. Då började han hålla stor konsert i sängen! Tjoade och pratade och skrek glada skrik! Det gick inte sova i det oväsendet. Men man kan inte bli irriterad heller på honom för han är så förbaskat söt och fyrar av enorm leenden mot en så fort man tittar på honom:) älskade unge!

Nu ska han snart lägga sig och vi hoppas på en bättre natt inatt!


Usch och fy!!

Date: 2012-09-17 Time: 16:06:42 \ Category: \ Comments: 0

Mår skit :(
Åkt på en vrål förkyldning! Inte sovit bra inatt, inte heller Ville, han ha vaknat
Två ggr inatt (vilket han inte gjort på lääänge) och fått mat. Så dåligt med sömn ihop med hemsk förkyldning och hemskt magont. Kan denna dagen bli sämre?
Orre tog Ville imorse ialla fall. Så jag kunde lägga mig liten stund till. Vilket va underbart. Sen har
ville sovit mkt under dagen nu, tack och lov! Hittills har han sovit i över två timmar nu. Så jag kunde vila en stund på soffan med. Underbart!
Stackarn barn, tycker nog mamma är super tråkig idag.
Får ta igen den en annan dag.

Nu ska jag överdosera nässpray och lägga mig ner igen!


Error!

Date: 2012-09-13 Time: 21:44:35 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
All text som hörde till bilderna på inlägget innan detta kom konstigt nog inte med! Störande!

Jo jag skrev som så att : Trots ett tandläkarbesök så blev detta en underbar dag! Fick sms igår kväll av Agge att dom va på väg till Västerås igen och hon ville komma till oss idag. Underbart!
Så imorse 07,30 knackade puppan min på dörren och vi åt frukost tillsammans medans Orre och Ville låg och sov. Mysigt!
Sen åkte vi till erikslund och shoppade lite. Och för en gångsskull va det shopping till mig :) Hade ett presentkort som jag passade på att uttnyttja! Superkul! Agge handlade lite fint med :)
Hittade ett par supersnygga stövlar med, to die for! Men de va för dyra så det fick va. Kan inte få allt ;)
Vi lunchade på ikea innan vi åkte hem igen.

Sen nu ikväll har vi lagat mat tillsammans. Spelat yatzy:) Och bara umgåtts! Precis som vi alltid gjort <3
Fredrik dök upp på kvällen med efter att ha jobbat hela dagen.
Saknar henne så mkt min fina Agge, önska dom kunde stanna här!
Men imorgon åker dom hem igen. Först ska vi äta lunch tillsammans :)

Ville drömmer mardrömmar. Stackarn. Gråter högt i sömnen och riktigt skakar av gråt. :( Då vill man nästan väcka honom och trösta och krama om bebisen. Men det går inte. Utan sätter mig och stryker honom över ryggen istället ihopp om lite tröst. Undra vad det är för hemskheter som pågår i hans drömmer. Lilla hjärtat <3

Tandläkarbesöket då:
Det kommer bli en svindyr historia. Dock inte lika dålig status som jag trodde. Jag hade två hål och massa tandsten som ska tas. Men visst det räcker till. Slutnotan : 4122kr när allt är gjort:( Förstår verkligen folk som inte går dit. Man har inte råd med de summorna! Helt sjukt! Tandvården borde fungera på samma sätt som sjukvården. Höj då skatten med nån krona så man kan få det så. Galet! SÅDESÅ!

Nu ska jag sova. God natt!

Vilken underbar dag <3

Date: 2012-09-13 Time: 21:23:29 \ Category: \ Comments: 0


Uppe med tuppen!

Date: 2012-09-12 Time: 17:50:43 \ Category: \ Comments: 0

05.30 klev jag upp idag. Och det berodde inte på min son. Utan vi skulle lämna in bilen på verkstad kl 07.30.
Dock vaknade ville och fick mat samtidigt. Men till och med han tyckte det va på tok för tidigt att gå upp så han somnade om. Vi fick väcka honom 06.10 stackarn.

Så nu börjar jag känna mig lite trött faktiskt.

Vi är på väg hem från stan. Varit och hämtat bilen, katching, ett par tusenlappar fattigare - kamremsbyte och annan service. Drog en sväng till babyproffsen med och köpte en hoppgunga till Ville. Spanade även in en bilstol till honom där. En britax, 9-25 kg. Snart är det ju dags att byta. Visserligen väger han inga 9 kg än men det skadat inte att se sig om.
Hoppgungan gillade han:) även om han va lite smått skeptisk i början. Men vi satte en handduk i sitsen så han kom lite högre upp i den då själva sitsen va aningens för stor än ( tack för tipset Johanna :) )

Köpte nya nappar till hans flaska igår med. De va från 4 månader. Och som det rann i dom. Dock gick det nog lite för fort för Ville, för han kräktes rätt rejält efteråt. Får nog lugna oss med dom ett tag till.

Och imorgon väntas fler utgifter. Tandläkaren! :( usch! Känns som jag går min "döds-dom" till mötes. Blä!

Ikväll ska jag och Ville plaska i badkaret:) kanske inte så mkt plaskande för mig men för honom :) ser fram emot när han kan sitta i sin badstol framför en i badkaret. Så man får armarna lite mer fria. Då kan han busa ännu mer :) men än är han för liten för den. Och så värst bråttom har jag inte egentligen heller.
Njuter av min bebis varje sekund :) han behöver inte ha bråttom att växa upp!


Bildinlägg!

Date: 2012-09-11 Time: 10:18:11 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
ff

Här kommer ett gäng bilder på....taadaaaa! Ingen mindre än Ville :) Svårt att gissa det va ;)
Tog en del bilder på sötisen igår och sen så slänger jag med lite andra också. Kommer bli dyrt den dagen jag ska framkalla massa :) Hur kan man sålla vilka man ska framkalla och inte? När han är så fin min lilla juvel <3
 
Vi gjorde inte så mkt mer igår efter jag skrev inlägget. Tog en promenad tillsammans ihopp om att skrutten skulle somna lite, då han va gnällig hela dagen. Men icke! Han kämpade emot sömen.
Senare på kvällen vände humöret dock och han blev sitt glada jag igen :)
 
Orre jobbar två nätter nu. Så igår va första natten som jag och Ville va själva här. Vaknade vid 04,20 och gav plutten mat. Sen knäppte det överallt och massa ovana ljud så jag inbillade mig att någon tagit sig in i lägenheten och gick runt här.
"Jaha, tänkte jag, fint, då vaknar man väl död imorgon". Nått pucko som tagit sig in här och ska råna oss...
Ja, bra inbillningssjuk är man ibland. Så man tro sig höra och se saker som inte ens är där.
 
Nu har vi varit ute på en snabb-promenad. Regnet närmade sig så vi gick in igen, huvudsaken va att Ville somnade iallafall. Och sover än, tackar för det :)
 
 

Utgifter utgifter utgifter!

Date: 2012-09-10 Time: 12:31:03 \ Category: \ Comments: 0

Har man det inte så får man det!
Har bokat tid till tandläkaren på torsdag. Kommer bli en svindyr historia. Har flera hål! Skit-tråkigt! Och det handlar inte om att jag inte borstar mina tänder, för det gör jag!
Men jag är en stor godis-gris! Så får väl egentligen skylla mig själv!
Så förbannat störande bara, och speciellt att det ska va så äckligt dyrt att gå dit! Är ju därför man drar sig för att gå med. Man har inte råd med de stora summorna! Helt idiotiskt att det inte kan vara som det är med sjukvården!
Skit och pannkaka!
Det gör mig förbannad!

Annars?
I lördags va Agge och Fredrik här! Alltid roligt att få besök "hemifrån" :) jag menar, det får man ju inte allt för ofta!!
Va roligt att se Agges fina mage med :)
Så mysigt att gå i väntans tider:)
Jag bjöd på mat och vi umgicks.
Hemma-gjord pizza och chokladpudding med grädde till efterrätt! Mums!
Förhoppningsvis hinner vi ses en gång till innan bebisen anländer :)

Har nyss lagt Ville i vagnen och han sover. En riktigt gnällig dag har han! Inget har hittills varit särskilt bra. Utan allmänt missnöjd och gnäller oavbrutet. Det orkar inte jag höra på nån längre tid idag.
Idag är inte tålamodet det bästa!
Hoppas han sover färdigt nu och inte bara kör en power-nap.

Igår följde jag med Tiina på bilbingo, hade hoppats på att håva in storvinsten på 44000 kr. Men icke! Vi vann inte en enda krona. Osis!

Ska snart börja laga mat, kan dock inte riktigt bestämma mig vad vi ska äta idag till lunch.
Men va skönt det är att ha diskmaskin:) och inte behöva stå och diska precis allt efter man ätit. Lyxigt värre:)

Skriver kanske några rader senare ikväll.


Skultuna-bor

Date: 2012-09-04 Time: 21:08:11 \ Category: \ Comments: 0

Nu bor vi på landet :) och vi stormtrivs! Lägenheten på skjutbanegatan är numera helt tom och slutstädad.
Den väntar på nästa gäster. Hoppas de kommer trivas lika bra som vi gjort där.
Innan när vi va förbi där så sa vi: vi fattar inte hur vi fått plats!! För den är liten. Speciellt när man jämför med vårt nuvarande :) äntligen får vi plats med allt!
Och vi har handlat en del nytt:) underbart! Köpt köksmöbler på Ikea och en matsalsgrupp i ek på blocket, vi är så nöjda! Allt är inte iordning än men salta men säkert så närmar vi oss ett färdigt boende.

De senaste dagarna så har vi plockat, plockat och plockat lite mer. Slängt skräp osv. Herregud vad
Mkt grejer man har! Det ser man när man flyttar om inte annat!

Ville trivs bra här också. Sover gott och busar massa :) härliga barn! Äter gröt med stor aptit och har även fått lite fruktpure i gröten. Speciellt päron-puré tycker han om! Mums!

Imorgon ska orre till banken och göra upp med köparna. Då är lägenheten formellt deras.
Jag och Ville stannar hemma för vi ska få fin besök :) av Johanna och Wilmer. Ska bli så kul!

Till helgen kommer Agge och Fredrik hit med! Va roligt att få träffa dom och se Agges mage! Ska ruska om bebisen där
Inne ihopp om lite sparkar till svar :)
Vi ska bjuda på middag här på lördag, fira att orre fyller år och Tiina fyller ju med.
Orre den 6e och Tiina den 7e.
Får se vad Ville tycker vi ska ge pappa i födelsedagspresent :)

Nu ska jag titta lite tv innan sängen kallar. God natt!


Första natten

Date: 2012-09-01 Time: 21:47:26 \ Category: \ Comments: 0

Inatt väntar första natten i skultuna i nya hemmet :) känns konstigt att helt plötsligt bo någon annanstans.
Försöker natta min son som tycks känna av miljöbytet för han vägrar somna. Han är supertrött men bara vägrar.
Jag är med trött. Sov som en kratta natten till idag. Och tror inte det blir bättre inatt. Alltid svårt att sova första natten på nytt ställe.

Men kommer ju åka in till stan ett par ggr/ vecka. Hälsa på Tiina, sen har vi ju stadiga dejter med Johanna och Wilmer:)

Vi har i varje fall fått ut alla möbler för gamla stället. Fått fin fin hjälp idag. Så här står det säckar och lådor överallt. Så imorgon är det bara hugga i och börja packa upp ordentligt. Orre ska bort till gamla stället och tömma de sista små sakerna.
Sen ska vi även åka och titta på matsalsmöbler imorgon :) jippie! Ett ekbord med 6 stolar. Har alltid velat ha det den dagen då man får plats med det. Och nu gör vi ju det :) så vi får se om det är nått att ha.

Nu ska jag nog dricka en öl och klappa mig själv på axeln för gott arbete idag!


Personlig text om dig själv...