Jag ser ljuset i slutet av tunneln

Date: 2012-09-18 Time: 20:21:16 \ Category:

Det går framåt! Börjar känna mig bättre :) tack och lov! Fortfarande snorig och hostig och täppt men den hemska hängiga känslan börjar släppa. Bara hoppas nu att Ville klarar sig undan detta eländet!

Vi va iväg en sväng till dollarstore idag på fm och köpte lite förbrukningsvaror, toapapper, schampo osv. Skönt att komma ut lite.

Ville är inne i nån konstig fas nu. Vi som haft det så bra, fått sova hela nätter i ett ganska bra tag. Nu har han börjat vakna en - två ggr och vill ha mat. Visst det går väl an det med, bara varit jobbigt nu dessa två nätter då jag mått dåligt. Och inatt sov han jättedåligt. Somnade 20.30, vaknade 00.30 och fick mat. Sov oroligt och vaknade till flera ggr fram till 05 då det va mat igen. Somnade till 06. Då började han hålla stor konsert i sängen! Tjoade och pratade och skrek glada skrik! Det gick inte sova i det oväsendet. Men man kan inte bli irriterad heller på honom för han är så förbaskat söt och fyrar av enorm leenden mot en så fort man tittar på honom:) älskade unge!

Nu ska han snart lägga sig och vi hoppas på en bättre natt inatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Personlig text om dig själv...