längesen

Date: 2011-01-28 Time: 09:47:17 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Ja det va det...igen! *smätter mig på fingrarna*

Joho vad har hänt sen sist? Lite och mycket;) Fortsätter med mitt jobbsökande...håller tummar och tår för två natt-tjänster jag sökt nu på ett boende. Hoppas hoppas!

Är i Limmared nu..min älskade sambo hjälpte mig så jag kunde åka hem hit ett par dagar och gosa med mina kära syskonbarn:) Tack älskling <3
Men det blir ingen ut-sovning när man är här:) haha, barnen vaknar tidigt och somna om är ingen idé. gick upp halv åtta idag när flickorna åt frukost inför skolan.
Lilla sjuklingen Jennie vakna tio över åtta...så hon fick sin penicillin och jag gjorde ett tappert försök med första inhalationen...usch så synd det är om henne..hon blir så ledsen och får typ panik när man måste hålla fast henne och masken framför ansiktet...inte lätt att va så liten och inte förstå heller. Hoppas hon frisknar till snart!
Emelie och jag tog ett parti yatzi nyss:) Eller ett halvt, va lite för avancerat med maxi-yatzi så vi körde bara raderna där uppe..

Sen ska jag ge mig ut till Tranemo för diverse ärenden..mjo, är nog det som står stadigt på agendan.

Fram tills nu har jag och min sambo inte varit ifrån varann på ca 3 månader..och det känns faktiskt. Saknade honom redan efter ett par timmar igår...fick ett sms från honom på fm igår där det stod att han tyckte det blev så tyst och tråkigt när jag åkt..sötnos:)
men känns samtidigt skönt att sakna varann, då har vi inte tröttnat iaf;) haha!

Näpp nu blir det lite mera kaffe! hejsvejs!

söndag

Date: 2011-01-16 Time: 12:16:05 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
ja det känns faktiskt..riktigt seg idag, förstår dock inte varför. för vi gjorde inget igår, bara va hemma och slappade. Men men, är väl så ibland.

För övrigt så va jag nere på arbetsförmedlingen i fredags och skrev in mig. Inte kul! Nu är man tvungen att söka jobb i hela Sverige! Helst Stockholm, Solna, Enköping, Sundbyberg!! Låter det vettigt eller realistiskt tycker ni??? Det tycker inte jag! Bara för att jag är usk och det går sååå bra med tåg säger dom.
Fy fy fy! Vad hände med verkligheten? Dom är inte kloka där nere.
Finns ett ledig usk jobb här, men det är i hemtjänsten med...precis som det förra jag hade...då ska man cykla igen i ur och skur, få jobba ensam hela dagarna..vill inte det! Vill inte ha det så...men man har inte längre något val. Utan bara att söka och ev få stå ut med eländet.

well well, ingen idé att rabbla allt gång på gång för det blir inte bättre heller.

Igår vräkte snön ner, ja på natten, men idag är det plusgrader och det verkar smälta lite:) Det gillar vi! Kom hit med våren! Trött på snön nu..Vill ha sommar och sol:) Varma, ljusa sommarkvällar!

Min fina Sofie! Saknar dig!



Är även väldigt sugen att åka till Limmared. Va ett par veckor sen..vill träffa alla barnen:) Vill inte heller att det går allt för lång tid emellan gångerna för då känner inte Jennie igen mig tror jag.
Får se när jag kan åka ner igen.



Idag blir en lugn dag. Måste ner till tvättstugan och boka in en tid. Kanske finns en idag t.o.m...det vore bra för kläderna tryter:)
Jaha det va väl vad jag hade att komma med denna gången...får se om det sker nått under dagen och jag gör en liten kvällsuppdatering:)

orka!

Date: 2011-01-13 Time: 19:58:21 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Ja just det! Orka! Förbannade skit det mesta ska vara!
Va på intervju idag, på ett jobb jag verkligen hoppades på...för att få reda på att det endast är skit!
Provanställning i 6 mån på 10%!!! Ja ni läste rätt 10%! Helt sjukt!
Det blir 4 tim i veckan, med en timpeng på 103kr/tim. Så det går ju inte.

Då faller man tillbaka i hopplösheten... inget jobb, mer väntan...mer vänta på allt! Ja jag har mig själv att skylla, fullt medveten om det. Men kan väl ändå få tycka att det är skit? Eller? Få tycka lite synd om mig själv? Kanske? Vem vet..jag gör det iaf.
Har inte lust till nått...

Sökte ytteligare 5 jobb idag...har sökt upp emot 30 jobb sammanlagt...men men.

Skit och pannkaka!

God morgon

Date: 2011-01-11 Time: 10:15:25 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Sitter med mina trofaste vän, kaffekoppen, och kikar runt på nätet. Fick mess av Johanna nyss att stackars Jennie inte är frisk än. Drog världens kaskad kräkning innan rätt över hennes arm och rum. Fy då, inte lätt att va så liten och så sjuk:( stackars gullunge...hoppas hon bättrar på sig snart.

annars...inget...ser ut att bli en hyfsad dag vädermässigt. Ska dra igång med dammsugaren sen, men får bli efter orre vaknat..han jobbar natt så måste va tyst ett tag:) får börja med dammtorkning. Borde ju inte väsnas så;)
Så det är väl de planerna som står på dagens agenda. Skönt att städa iordning!

NU! Mer kaffe!

litet uppehåll

Date: 2011-01-10 Time: 17:35:23 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
ja det blev visst så...va inte riktigt meningen..men men.
Håller på å plockar lite här hemma, städa iordning lite granna.
Måste verkligen tvätta med..väntat för länge igen och då blir det extrema berg med tvätt. vilket är riktigt tråkigt att ta hand om.

På onsdag är det första anställningsintervjun som gället, är aningens nervös faktiskt inför den. Hoppas på positivt gensvar bara och att ta verkar va nått bra:)

Nu ska jag nog ta mig en skvätt kaffe innan jag fortsätter.. adjöken

Det blev en bättre dag:)

Date: 2011-01-04 Time: 21:03:49 \ Category: Allmänt \ Comments: 1
"Hälsa att du äter plupp", ropade min sambo precis. Varpå jag svarade skrattandes att det heter faktiskt plopp:)

Jo hörni detta blev väldigt bra dag:) Först på fm så ringde en kvinna upp mig från ett jobb jag sökt för länge sen. Som "hemfridare", vilket innebär att man kan göra allt från städning till barnpassning hos folk och företag...hushållsnära tjänster. Hon kallade mig på intervju:)

Sen ikväll när godissuget smygit sig fram och jag står på hemköp och väljer vad jag ska trycka i mig så ringer telefonen igen. Då va det en man från ett annat jobb jag sökt för länge sen. Från svensk energispar som besöksbokare. Han frågade om jag fortfarande va arbetslös.. ja sa jag men ska på intervju på torsdag nästa vecka. Jaha sa han då tar jag och bokar in dig på intervju här på onsdag:) Det låter bra svara jag:) Så nu hoppas jag verkligen på att nått av dessa jobben vill ha mig:)!! Vore ju toppen om man fick komma igång igen!

Va bara detta jag ville meddela mina få läsare! Nu ska jag svulla i mig massa godis!

Hoppas på en bättre dag

Date: 2011-01-04 Time: 11:55:52 \ Category: Allmänt \ Comments: 1
Aningens negativt inlägg detta så läs inte om du orkar negativitet.

Jo, jag hoppas att denna dagen blir bättre än gårdagen..igår hade jag en liten tycka-synd-om-mig-själv dag och va allmänt deppad...suck! Mest för att jag inte vill vänta på allt längre...är som en kedjereaktion..man kan inte göra nått innan man fått ett jobb. Och det frustrerar mig! Jag ser hur mina vänner runt omkring gör framsteg och går framåt i livet, med allt. Men en annan måste stå och stampa på samma förbannade fläck hela tiden! Jag vill också ha allt det där! Man blir inte yngre heller...suck! Men samtidigt är jag ju inte korkad heller, vet ju att det bästa är att ha ett jobb innan man gör saker..för att säkra framtiden om inte annat.
Men så tar den barnsliga delen över ibland och tänker hur klarar alla andra det? Varför får alla andra allt men inte jag??
Jag vet även med att jag dels få skylla mig själv då jag hade ett jobb men sa upp mig...jag vet jag vet jag vet...
Löjligt jag vet...men kan inte rå för det alltid. När jag säger DET så syftar jag på barn, bil, boende...allt man vill och längtar efter.
Annars trivs jag här i västerås...bättre än jag hade förväntat mig:) visst man får hemlängtan ibland, men det är lugnt det med. Bara att ringa och prata bort en stund eller så åker man och hälsar på:) svårare än så är det inte.

Hepp, ska försöka rycka upp mig.
Ska skriva in mig på arbetsförmedlingen idag..Orre lova att följa med mig när han slutat. Vill inte! Vill helt ha klarat ut detta själv! Men det har inte gått så bra så nu får man gå dit!
Lämnade in cv, personligt brev + omdöme till ett annat jobb igår på stan. En butik. Hade varit sååå kul att prova på! Men det händer nog inte.
Skit samma. Ska skicka in en ansökan till ett servicehus sen idag med. Hoppas på bättre tur där.. We shall see.
Har inte legat på latsidan angående jobbsökningarn iaf. Räknade igår utifrån mailen, har sökt 21 jobb sen jag flyttade upp hit 18/10. Inte illa måste jag säga!

Vad mer??
Kommer inte på nått för tillfället men kanske uppdaterar ikväll:)
So long!





God Förmiddag

Date: 2011-01-03 Time: 10:55:54 \ Category: Allmänt \ Comments: 4
Sitter med kaffekoppen i högsta hugg:) Ska börja göra mig iordning snart. Ska dra en veva ner på stan för att få hjälp av min snälla svägerska att kopiera mitt cv och personlliga brev så jag kan söka ytterligare två jobb till.
Hittade ett på amv.se igår som USK. På ett servicehus denna gången så får väl prova det och hoppas på det bästa.
Sen va det även ett i en butik nere på stan där dom sökte folk, ska gå in och lämna in mitt cv där också.
Behöver verkligen skriva in mig på arbetsförmedlingen då jag inte gjort det än...korkat jag vet men jag har bara känt att jag velat lösa detta själv utan massa påtryckningar! Men det verkar inte gå så bra så får väl ta mig in dit en dag i veckan med.
Har bara hört negativa saker om arbetsförmedlingen med...då blir man lite osäker. Men men, bara att strya upp det.

Sen ska jag plocka undan granan idag med hade jag tänkt. Så ser min dag ut än så länge.
Uppdaterar en rad eller två när jag kommit hem igen:)
Om ni känner att det finns något att kommentera eller så så lämna gärna en liten rad:) Alltid roligt att veta vad folk tycker...om det ens finns nån som läser detta dvs;) haha! Vem vet...So long!

Nytt år, ny blogg

Date: 2011-01-02 Time: 16:50:59 \ Category: Allmänt \ Comments: 0
Japp, 2011 är här nu. Iom detta startar jag även en ny blogg då jag mer eller mindre tröttnade på den andra.
Jag hoppas att jag kanske kommer bli lite duktigare på att uppdatera denna...*hoppas* vi får väl se;)

Nytt år nya utmaningar, säger man ju. Vilket stämmer för mig med. Största utmaningen framför är att skaffa sig ett jobb...gärna ett som man kan trivas med också.
För på Attendo trivdes jag verkligen inte. Samtidigt känns det som man är "dömd" att jobba inom vården för alltid bara för att man råkar ha den utbildningen. När i livet ska man få prova på nått nytt om inte nu? Inte det att jag aldrig mer vill jobba som usk men jag känner att jag behöver ha en paus efter ca 8 år inom vården. Men bara för att man är utbildad så har man inte en chans att få prova nått annat? Väldigt svårt att få jobb ialla fall inom annat.
Hittills har det bara gått utför...får inte ens svar på de jobb jag sökt. Men men, det är väl så.
Bara hoppas att 2011 kommer bli ett toppen år:)

Jaha vad mer? Jo nyårsafton firades som vanligt i skultuna i goda vänners lag:) Började med fackeltåg till pulkabacken och roade oss som riktiga barn:) Lite god dricka tog vi med oss...Va även en viss tävling. Men straffet delades väl aldrig riktigt ut till förloraren;)
Sedan svidade vi om till festklädseln och åt god mat som Tiina och Tomas bjöd på. Därefter sjöng vi tjilivippan ett par ggr och hade mycket skoj! En och annan dansbattle skedde med...haha!
Se om jag begriper mig på hur man ska lägga upp bilder här så kan jag nog göra det med.

Så igår intog vi segläge hela dagen och kvällen..kändes som söndag så man är lite veckovill.. Idag har vi inte gjort så mycket heller. Agge och Fredrik har precis varit förbi på lite kaffe och yatzi. Jag sopade banan med Agge på yatzi förresten;)
Jag ska strax gå till affären och handla lite...efter det blir det bara lugn och ro. Inta soffläge och bara sega denna kvällen med. Imorgon får jag nog ta och städa bort julen. Ingen mening att ha det kvar nu när julen ändå är över. Har varit mysigt med allt pynt men nu längtar vi efter våren:)

Så detta va allt för mig...
Hejsvejs

Fackeltåget

Fackeltåg <3


Välkommen till min nya blogg!

Date: 2011-01-02 Time: 14:44:01 \ Category: Allmänt \ Comments: 0


Personlig text om dig själv...