Lite nya bilder

Date: 2012-12-16 Time: 21:36:26 \ Category: Allmänt
Lägger upp lite nya bilder i detta inlägget, på Ville såklart :)
 
Orre han jobbar sina tråkiga 12 timmars natt-pass hela helgen. Vilket innebär att jag och Ville är själva mer eller mindre hela helgen. Tråkigt när han gör så långa pass, dessutom natten också.
Men det har gått bra. Vi har (som vanligt) tillbringat helgen med Tiina och Tomas :) Igår så sov jag och Ville över hos dom. Visserligen här i skultuna - men alltid roligt med sällskap :)
 
Igår så va jag och Tiina en sväng på lager 157. Handlade lite. Ville stannade hemma och busade med Tomas. Sen slog snöstormen till och vi höll oss inomhus hela dagen och kvällen.
Ville lekte massa på golvet. Dom har en så bra och mjuk matta där så på den kunde han leka och stojja. Sen så händer det! Han kryper! På riktigt! För första gången! Mammas lilla bebis! Inte många "steg" men ändå. Lilla hjärtat! Synd bara att pappa missade det. Men det kommer ju hända massa mer gånger - men första gången är ju ändå den bästa på nått sätt :) Jaha nu är det verkligen snart slut på friden ;)
 
Sen på kvällen sov vi som sagt över där. Vi käkade god mat och dippade lite morötter och chips och tittade på film :) Mkt mysigt minsann!
                                                    
                                                        Så roligt det är att leka på filten :)
 
 
 
 
 
                                                  Men blixten är väldigt besvärlig :)
 
 
 
Idag hade snöstormen avtagit och vi gick ut en sväng och åkte lite pulka med Ville. Det va kul.
Han va väl inte sådär överdrivet imponerad av det hela ;) Men han verkade ändå tycka det va lite kul iaf.
 
 
 
 
Sen kom Orre förbi en sväng efter han vaknat - sa hej och sen va det dags för honom att sticka iväg på det sista nattpasset. Sen är han ledig i nästan tre veckor :)
 
Nästa vecka är det jobb tis-fre. Får se hur det kommer gå. Är hela dagar och har en son som för tillfället inte sover så bra på nätterna. Då är det tungt att gå upp 05,30 och sen åka iväg och jobba hela dagen.
Vet inte vad det är för fel. Han har alltid somnat lätt och sovit bra. Men nu får han liksom ingen ro. Han verkar ha oro i kroppen på nått sätt. Kanske är tänder? Växt-period? Ingen aning. Hoppas bara det blir bättre.
Ser fram emot tisdagen då vi ska till BVC för BOEL-test. Då ska han även vägas och mätas :) Spännande att se hur han vuxit sen sist. Är ju ändå tre månader sen ungefär vi va där. Mkt lär ha hänt!
 
Nu ska jag mumsa i mig lite toblerone och kolla tv innan sängen kallar.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Personlig text om dig själv...