Stormar

Date: 2012-06-02 Time: 16:31:08 \ Category: Allmänt

I Västerås är det storm! Skit-väder! Så vi får hålla oss inne i helgen, super-tråkigt! Synd att behöva blåsa bort när man kliver utanför dörren liksom!

Blivit lite tokig här i bloggen, för när jag skrev från mobilen sist så uppdaterades inte bloggen, därför ligger nu ett äldre inlägg efter det senaste. Lite tokigt när man skriver från både datorn och mobilen.

Ska låna en systemkamera en dag och ta ännu fler kort på Ville;) som vi sen kan förstora och framkalla. Blir så bra med en sån kamera:) kul att ha fina foton med på väggen.
Åh vad vi längtar efter större och annat boende! Är så förbannat trångt i denna lägenheten nu! Även om vi är nöjda med den för övrigt så går det inte
Bo här då vi inte får plats. Tyvärr. Vi annars så trivs vi här.
Många minnen om inte annat:)

Min kära sambo jobbar i helgen. Så Ville och jag har föräldrafritt;) haha! Myser i soffan <3
Han va lite grinig imorse, men det gick över tack och lov. Tror han haft ont i magen stackarn! Så synd om honom.
Sen vissa kvällar får han nån form av hysteriska skrik-attacker, där han skriker som om nån satte kniven i hobom. Och det går inte mata honom då. Utan då måste man försöka lugna honom och nästan söva honom och sen stoppa flaskan i munnen på honom, då äter han. Han har ett jäkla humör (lik mor sin? ;) ) och får han inte mat fort nog så kommer dessa skrik-attacker! Typ som att han svälter faktiskt ihjäl och har inte fått mat på flera dagar eller
Nått! Då får man ta 100 djupa andetag och ta det lugnt bara:)
Tog ett kort på honom igår
När han började gråta lite, mest för han är så förbannat söt när underläppen böjer sig och hela munnen vända upponer, goding!

Nähä gott folk, nu ska jag diska medans grabben sover.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Personlig text om dig själv...