Äntligen APRIL

Date: 2012-04-02 Time: 10:45:53 \ Category: Allmänt
Oh Yes, v 38 idag! Det närmar sig dagen D :) Och det känns:) Krämporna blir fler och kroppen blir tyngre och tyngre..men får försöka ta allt det onda med det goda, Att varje krämpa är ett tecken närmre förlossning och vår bebis. Lite svårt att tänka så, speciellt när man är en obotad pessimist som mig;) men ska försöka.
Slänger in lite bilder här på jätte-klumpen.
Det är med skräck-blandad förtjusning som jag ser fram emot förlossningen! Livrädd för att tappa kontrollen och inte veta vad som händer (för hur förbereder man sig för den värsta smärtan i sitt liv), men samtidigt sjukt nyfiken och glad över att få träffa vårt efterlängtade barn <3




Så där ja, det är så man ser ut nu för tiden. Mådde lite illa igår när jag sprang förbi min egna spegelbild! När vi skulle ut och åka lite grann...usch! Inge roligt att se så förbannat schleten och pluffsig ut..inte lätt alla ggr..men förhoppningsvis är det snart  över och "orsaken" till utseendet ligger och myser i mina armar <3

Man längtar ju ännu mer  nu när Fredrika och Bengan har fått sin goa lilla klump:) Ett under att den rackarn fick plats i hennes mage. Men det va väl därför hon så bokstavligt talat SPRICK-FÄRDIG ut de sista veckorna! Han måste ju legat dubbelvikt ;)

Vad händer då? Inte mkt. Påsken närmar sig men vi har inte några storslagna planer i år. Blir lugnt, då man inte vet vad som kan hända. Nästa vecka väntar ett besök hos BM, se så allt står rätt till.
Jo! Agge och Fredrik kommer ju nästa vecka hit med:) Det blir kul med lite besök! Det ser vi verkligen fram emot. Synd att Orre jobbar natt men han hinner ju träffa dom lite:)

Och idag skiner solen. Måste nog sätta på lite kaffe och njuta av den på balkongen en stund. Ringer hit svägerskan och bjussar henne på en kopp med :)
So Long Suckers! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Personlig text om dig själv...