Foto-tajm

Date: 2013-03-31 Time: 09:07:14 \ Category: Allmänt
Har tagit massa nya bilder på lill-prinsen :) Lägger upp de här.
Vi gick till lekparken häromdagen. tanken va att Ville skulle tycka det va jätteroligt! Men icke! han va så trött att allt va ledsamt. Så fort vi satte ned honom så började han stor-gråta. stackars plutten. Men mamma tog kort ändå ;)
 
Idag gratulerar vi Alvin som fyller 1 år! Stora killen! Tänk va året gått fort - snart är det Villes tur.
 
Vi har smygstartat på vissa 1 års-produkter redan. Vällingen och maten. Det funkar fint :) Magen fixar den nya fullkornsvällingen galant och maten från 1 år får mosas lite granna då vissa har rätt stora bitar.
 
Påsk-helgen har varit lugn. Orre har jobbat hela helgen och har en natt kvar att jobba. Va på lite påsklunch igår hos "Farmor"-Iversen. Mkt god mat :)
 
Iom att vi skulle vrida fram klockan inatt så höll jag Ville uppe nästan en timme extra igår. Det lönade sig :) Han sov gott hela natten och vaknade 06,30 - härligt :)
Ska försöka att göra samma sak ikväll, så han kommer i fas med den nya timmen. Sist vi gick till vintertid så vaknade han förbaskat tidigt i nästan en vecka innan han hamnade rätt. Men då va han så liten att det gick inte hålla honom vaken så mkt längre heller.
 
Idag ska vi åka en sväng till Erikslund. Titta runt lite. Har lite rabatt-kuponger på kappahl som jag tänkte använda :) Lill-killen ska få lite nytt :)

    

 

 
 
 
 
 
 
 









 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Personlig text om dig själv...