Långt uppehåll

Date: 2013-05-16 Time: 07:30:01 \ Category:

Har inte riktigt haft tid eller lust att uppdatera på senaste tiden. Mkt har hänt.

Vi åkte med mormor och morfar ner till Tranemo och spenderade en vecka där själva innan Orre kom. En vecka som va minst sagt kämpig!
Ville blev sjuk där nere. Fick en infektion i halsen och fick penicillin utskrivet. Så en vecka full av gråt, gnäll och sömnbrist. Hade även glömt hur värdelös vårdcentralen i Tranemo är! Suck! Två timmar tog det, trots bokad tid.
Men vi hade också roligt där emellan. Umgicks med mina syskon och
Vänner. Solade oss lite grann och hade det gott :)
Efter tio dagar i Tranemo så styrde vi bilen mot Torslanda, Gbg. Mot Agge och Fredrik :) fick äntligen träffa lilla Viggo igen:) söta killen som vuxit massa sen sist! Han och Ville hostade och snorade ikapp - vet ej vem som vann det racet ;) träffade även Benny och Emelie m familj :) inte träffat dom sen nyår så det va mkt roligt. Tyvärr va Emelie sjuk så hon kunde inte följa med mig och Agge ut, men det går fler tåg :)

Det va premiär för Agge gällande utgång. Så det gjorde vi på fredagen. Och Gud så kul vi hade :) precis som förr! Dummade oss och flamsade och skrattade högt!
Längtar redan till nästa gång vi kan styra upp nått :)

Nästa vecka börjar inskolningen på dagis - min lilleman är minsann stor kille nu ❤ ska bli spännande hur detta ska gå. Tror det kommer va lite svårt då han är väldigt fäst vid sin mamma och pappa. Men hoppas på det bästa!

Snart är det dags för flytt med. Börjar bli lite stressad över det. Mkt som ska göras och klaffas innan vi kan flytta över våra grejer. Hoppas bara allt hinner bli klart och flyter på bra.
Sen närmar sig semestern också. Vi ska ju till Öland tillsammans med mina systrar och deras familjer. Kan behöva semester efter den semestern ;) men det ska bli roligt! Att komma iväg och se nått nytt, aldrig varit där tidigare. Och väl där så ska massa kul hända :)

På väg in till jobbet nu. Blir inte mkt jobb denna månaden så dagis ska påbörjas och vi varit borta med. Men det är ok. Blir en lång dag idag. Väcktes 05.15 och ska jobba hela dagen. Så ser redan fram emot sängen ikväll ;)

Strålande solsken här idag! Underbart!
Skickar med massa bilder från tiden så gått.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Personlig text om dig själv...